Do mojej za³ozy³em z anglika 740i ,by³y czy¶ciutkie w ¶rodku i dzia³aja jak trzeba :) pochwal sie kto z forum Ci sprzedaje :)
Do mojej za³ozy³em z anglika 740i ,by³y czy¶ciutkie w ¶rodku i dzia³aja jak trzeba :) pochwal sie kto z forum Ci sprzedaje :)
Zamieszczone przez max
Rada taka - rób to na zimnym silniku - to po pierwsze. Druga sprawa, mo¿e byæ konieczno¶æ odpowietrzenia uk³adu ch³odzenia. ELVIS, ja kupowa³em ostatnio zaworki za kwotê, jak± poda³ MAX, choæ nie by³a to najni¿sza dostêpna kwota. Jutro pewnie bêdê siê widzia³ z cz³owiekiem, co ma angola do demonta¿u, ciekawe ile powie za ten element...
Panowie czy te zaworki s± we wszystkich e38 jednakowe ? czy od pojemno¶ci to zale¿y ?
jak kupiê na odleg³o¶æ to nie chce babola strzeliæ . Wymienia siê z pompk± ?
No w³a¶nie z tymi zaworkami to nie jest tak do koñca ró¿owo, bo tego jest kilka rodzajów. Ró¿ni± siê kszta³tem króæców wodnych i obecno¶ci± lub nie pompki. Najbezpieczniej sprawd¼, jakie masz u siebie a sprzedawcê popro¶ o real foto przedmiotu i porównaj. Unikniesz ewentualnej pomy³ki.
co¶ mi siê wydaje ¿e mam bez pompki :/
tam nie wiele widaæ :(
mo¿e po numerach vin mi powiedza co mam ?
Wy¶lij VIN to Ci powiem, jakie masz...
Prawdopodobnie bez pompki wystêpowa³y przed liftem, po lifcie tylko z pompk± (dlatego cena tych poliftowych w ASO jest tak du¿a). Je¶li chodzi o wspomaganie to je¿eli masz servotronic to na przek³adni jest regulator ci¶nienia (dzia³aj±cy na podobnej zasadzie jak zawory ogrzewania) i to on najprawdopodobniej pad³. Cena w ASO na poziomie 600-700 z³.
DG37951
z tego vinu wyniku ¿e mam servotronic :)
taki czujnik na przek³adnie to obojêtnie z jakiej 7 ? czy te¿ jaki¶ konkretny?
ciekawe jakie zaworki ?
Wg katalogu masz zaworki z dodatkow± pompk±. Cena powala - 1600 z³. Numer czê¶ci to :
64 11 8 368 462.
czyli u mnie wystêpuj± zaworki z pompk± wed³ug WIN-u ?
bêdê szuka³ z pompk± :( bo dosta³em bez pomki