Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 67

Wątek: E38 750i po lifcie Zobaczcie sami ... naprawde warto

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez Aldik
    To ze polskie ubezpieczalnie nas kantują to jedno, to ze jest mase oszustów to drugie, to na ile wycenili by to w niemczech to trzecie - ale ja mówie o Twoim podejściu i jak Ty oceniasz to auto, jak rozumiesz słowo "bezywpadkowe" - dla mnie chyba "zabłądziłeś" w ocenie, ale wolny kraj... w końcu Ty jesteś tutaj Pan i władca więc co ja tam moge wiedzieć...

A tak wogóle ktoś na spocie w Krakowie mi poradził żebym sobie dal na luz bo i tak nie mam wpływu na niektórych i przez kilkamiesięcy mi sie to udawało i koniecznie musze do tego powrócić...
    Nie wiem jak mozna "inaczej" rozumiec slowo "bezwypadkowy" ?? :shock:

Bezwypadek to bezwypadek czyli auto 100% oryginalne, polecam tez sprawdzic w slowniku a jak dalej ktos ma watpliwosci to niech sie przejedzie do profesora Miodka :]

Wracajac do tematu i tego ogloszenia to lista czesci do wymiany tak jak napisal Amato + pas przedni ;)
    Tak przelamana maske "uratowac" moze jedynie druga idealna maska :] bo z tej to juz raczej mozna sobie ewentualnie na dzialce jakis daszek zrobic :D

p.s: tylny prawy blotnik tez byl juz kombinowany takze nawet bez uszkodzonego przodu prawdziwym bezywpadkiem ten egzemplarz i tak nie jest jednak porownujac do "polskich standardow bezwypadkowosci" wypada dosc dobrze ;)
    p.s2: patrzac na przebieg widoczny na zegarach, kierownice i elegancko na zdjeciach pominiety fotel kierowcy reszte pozostawie bez komentarza...
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Brak
    Pojawia mi się uśmiech na twarzy jak czytam te komentarze... autko jest kosmetycznie uszkodzone, prawdą jest też to że jakby na zlocie zaczęto badać czujnikiem dokładnie autka z forum to dużo ludzi musiało by pić do rana ze smutku...(wiem wiem, parę osób by się nie rozczarowało) jakby się uprzeć to można nawet w takim samym kolorze wszystko dostać do niej jest przecież zatrzęsienie części na rynku... później nawet oddać na prof polerke i jest lalka. Jak ktoś kupuje oczami to proszę bardzo można kupić już naprawioną a tak pozatym to auta nie tylko naprawiają Kaziki w garażach i czasami umieją dobrze zamaskować mega dzwony i inne odwijanki z słupów, drzew itp. i jeździsz później takim czymś a myślisz że masz po lekkiej stłuczce ale super naprawione.
    Przedstawiona tu opinia jest moją opinią i nikomu nie każę się z nią zgadzać, nie mam też podkreślam nic wspólnego z sprzedającym.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Ponar
    BMW
    E38 730D
    Cytat Zamieszczone przez osaka
    Pojawia mi się uśmiech na twarzy jak czytam te komentarze... autko jest kosmetycznie uszkodzone,...
    Mam to samo odczucie. Jeżdzę po Polsce i oglądam. Ostatnio "Najpiekniejszą w Polsce" na otomoto, która ma tak poprzecierane fotele i wypalone dziury w niej, że nie nazwałbym ją nawet "średnia krajowa". Zaobserwowałem w niej na czujniku rekord szpachli 1600 czyli ponad półtora milimetra!!! I za to gość sobie cenił 40kzł!!!
    ... a tutaj mamy faktycznie kosmetyczne puknięcie, jeżeli ono było pierwsze to bym się nią zainteresował ale nie jeżdze już dalej niż 200 km. Koniec z dalekimi wycieczkami.

7ka
    Gość
    i co pozostalo? opel czy bmw ?

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    Od dzisiaj rozpoczynamy dopuszczanie do 7 narzazie nikomu nie pokazywaliśmy bo nie bylo dokumentów ale już doszły ....
    http://www.allegro.pl/item675336356_...v_webasto.html

Autka do obejrzenia prawdopodobnie na giełdzie w Poznaniu w niedziele.

7ka
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez bomerpm
    Od dzisiaj rozpoczynamy dopuszczanie do 7 narzazie nikomu nie pokazywaliśmy bo nie bylo dokumentów ale już doszły ....

czyli co.. jednak dalej sprzedajesz 7er ;D

Początkujący Użytkownik

czyli co.. jednak dalej sprzedajesz 7er ;D
    sprzedaje obydwa autka tak jest postanowienie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9142778

7ka
    Gość
    sprzedaje obydwa autka tak jest postanowienie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9142778
    Witam jestem Przemek kupiłem w sobotę 7 E38 nie moglem się nie pokusić a że jest moje 3 auto- wiec postanowiłem drogą eliminacje sprzedać albo 7 albo omega... Zostanie mi ta bestia która się nie sprzeda....
    Jeszcze raz witam i kto wie może zostanę na stale jak nie teraz to już w najbliższym czasie ....

czyli niektorzy trafnie zauwazyli twoja obecnosc tutaj ;D

Początkujący Użytkownik
    Witam jestem Przemek kupiłem w sobotę 7 E38 nie moglem się nie pokusić a że jest moje 3 auto- wiec postanowiłem drogą eliminacje sprzedać albo 7 albo omega... Zostanie mi ta bestia która się nie sprzeda....
    Jeszcze raz witam i kto wie może zostanę na stale jak nie teraz to już w najbliższym czasie ....

czyli niektorzy trafnie zauwazyli twoja obecnosc tutaj ;D
    Nie żle mnie zrozumiałeś z racji zmiany pracy - potrzebuje DIESL-a nie wykluczone ze będzie to BMW 730 życie zmusza mnie na przejście na klekota

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Nie żle mnie zrozumiałeś z racji zmiany pracy - potrzebuje DIESL-a nie wykluczone ze będzie to BMW 730 życie zmusza mnie na przejście na klekota
    Ciekawe to "zycie"- kupic 750i dokulac do PL nawet nie zdazyc zerejestrowac i stwierdzic ze diesel potrzebny... :D ;D
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów