Cytat Zamieszczone przez Aldik
To ze polskie ubezpieczalnie nas kantują to jedno, to ze jest mase oszustów to drugie, to na ile wycenili by to w niemczech to trzecie - ale ja mówie o Twoim podejściu i jak Ty oceniasz to auto, jak rozumiesz słowo "bezywpadkowe" - dla mnie chyba "zabłądziłeś" w ocenie, ale wolny kraj... w końcu Ty jesteś tutaj Pan i władca więc co ja tam moge wiedzieć...

A tak wogóle ktoś na spocie w Krakowie mi poradził żebym sobie dal na luz bo i tak nie mam wpływu na niektórych i przez kilkamiesięcy mi sie to udawało i koniecznie musze do tego powrócić...
Nie wiem jak mozna "inaczej" rozumiec slowo "bezwypadkowy" ?? :shock:

Bezwypadek to bezwypadek czyli auto 100% oryginalne, polecam tez sprawdzic w slowniku a jak dalej ktos ma watpliwosci to niech sie przejedzie do profesora Miodka :]

Wracajac do tematu i tego ogloszenia to lista czesci do wymiany tak jak napisal Amato + pas przedni ;)
Tak przelamana maske "uratowac" moze jedynie druga idealna maska :] bo z tej to juz raczej mozna sobie ewentualnie na dzialce jakis daszek zrobic :D

p.s: tylny prawy blotnik tez byl juz kombinowany takze nawet bez uszkodzonego przodu prawdziwym bezywpadkiem ten egzemplarz i tak nie jest jednak porownujac do "polskich standardow bezwypadkowosci" wypada dosc dobrze ;)
p.s2: patrzac na przebieg widoczny na zegarach, kierownice i elegancko na zdjeciach pominiety fotel kierowcy reszte pozostawie bez komentarza...