Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Skoki temperatury ...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 735i
    Mi chyba wczoraj padło visko, bo jak stoje na postoju to za chwile temperatura idzie w gore wystarczy ze zacznę jechac i wraca do normy wiec pompa raczej odpada i termostat tez wyglada na to ze jest wporządku. dzisiaj zagrzalem auto i chcialem zatrzymać visko, bez problemu na wolnych obrotach zatrzymam wisko reką :/ czy przy norm temp można zatrzymać visko czy jest uszkodzone?
    Only 7er
    Tylny Napęd Jest Jak Seks - Po Co Jezdzic Na Recznym Jak Mozna Dac W Piz..e :D

Cytat Zamieszczone przez dowojciak
    Mi chyba wczoraj padło visko, bo jak stoje na postoju to za chwile temperatura idzie w gore wystarczy ze zacznę jechac i wraca do normy wiec pompa raczej odpada i termostat tez wyglada na to ze jest wporządku. dzisiaj zagrzalem auto i chcialem zatrzymać visko, bez problemu na wolnych obrotach zatrzymam wisko reką :/ czy przy norm temp można zatrzymać visko czy jest uszkodzone?
    No to wisko pewnie masz do zmiany. Zanim zamontujesz nowe, to warto przeczyścić chłodnicę z brudu, który na niej osiadł....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 735i
    tak trzeba bedzie zrobic, szkoda tylko ze buma mi zaczyna marudzic hehehehe
    Only 7er
    Tylny Napęd Jest Jak Seks - Po Co Jezdzic Na Recznym Jak Mozna Dac W Piz..e :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Brak
    Miałem ten sam problem. Dokładnie te same obiawy.
    Wymień zbiornik na nowy albo wyjmij i zanieś do zakładu gdzie spawają zderzaki. Spawają również plastik w takich zakładach i wszystko będzie ok.
    Przez ten nieszczęlny zbiornik powstaje podciśnienie i gotuje.
    Wymień zbiornik i napisz czy miałem racje...
    Jeżeli to nie pomoże to może być tak jak koledzy wcześniej wspominali popma itp, ale zacznij od tego, bo koszt takiego spawania to 20 zł albo na szrot wygrzebać i sprawdzić, a pomoże najprawdopodobniej, bo miałem dokładnie takie same obiawy.
    Pozdrawiam. :)

Uprawnienia umieszczania postów