GERMANFEST 2009

Wątek: GERMANFEST 2009

1. Awatar sz4l0ny

sz4l0ny powiedział/a:

GERMANFEST 2009

W tym sezonie nie zabraklo nas na zlocie Germanfest ktory odbyl sie w Tarnowie. Organizatorem byl Syndykat BMW i wiekszosc uczestnikow zrzeszona byla w ramach tego klubu, pojawilo sie tez kilka osob znanych z beemka-klub.pl co w sumie zagwarantowalo najwyzszy poziom imprezy.
    Zlecialy sie klasycznie przerabiane BMW w klimacie German i Cult Style czyli "ciemna strona marki".
    Naprawde bylo na co popatrzec i w przeciwienstwie do innych zlotow wszystkie auta przedstawialy bardzo wysoki poziom, wiekszosc zadziwiala stopniem doinwestowania i dbaloscia o detale.

na poczatek mocny akcent czyli e30 powered by M3 z e36 ze stajni Mgarage

e30 na zlotych rarytasach BBS-RS

jeden z licznie przybylych super-kebabow :D

waska lampa w budzie Ci na Keskinach czyli piekny German

moj faworyt wsrod kebabow

old chool german e34

niestety na zlocie jedynym 7er poza naszym e32 byla 735i

e30 znane z forum beemka-klub.pl

jeden z faworytow w konkursie gleby zlotu i jego dramatyczne wiadra :shock:

na koniec mój German e32

pogoda nie dopisala ale atmosfera byla mocna, grube byly nie tylko auta ale gruba byla tez impreza, trafilem na najlepszego grilla w tym roku a Desperadosów nie doliczylibysmy sie nawet na zgrzewki :D
    Czarne e32 w benzynie!

2. michal_5000 powiedział/a:
    O, widzę że szykuje się coś co lubię... Liczę na obszerną fotorelacje! ;D
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

3. wiku powiedział/a:
    nie wiedziałem ze mówią na te trójki-kebaby?? :hah: :hah:
    Imprezka fajna . szkoda że słońca nie mieliście. Mnie się spodobała ta e30ka na BBSach.
    B M W

Staram się pisać poprawnie po polsku.

4. high-tech powiedział/a:
    Impreza udana, ale ja w tym roku byłem z bratem jego ciemno-granatową e34 z tablicą BICEPS :P

BMW e34 540i nie moje, ja mam BBS RS, a ta była na schnitzerach, poza tym ja mam m-pakiet, ale auto jeszcze jest w fazie budowy, dlatego się nie pojawiła.

Co doe32, to też nie była moja, to kolejne e32 ode mnie - BRZYTWY 735i na 18". Moja była w shadowline i na solidniejszej glebie.

POZDRO

5. Awatar sz4l0ny

sz4l0ny powiedział/a:
    wybacz pomylke kolego, Twoje e32 i e34 znane mi byly tylko z forum na ktorym bywam nie za czesto tak wiec o pomylke nie trudno

zreszta za tempem w ktorym przerabiacie auta raczej trudno nadazyc nie sledzac watkow caly czas

jesli masz jakies ciekawe zdjecia to wrzuc prosze, nie udalo mi sie uchwycic wszystkich ciekawych aut i pokazac kimatu ktory panowal wieczorem w drugiej czesci campu ;D
    Czarne e32 w benzynie!

6. high-tech powiedział/a:
    Luzik, poza tym wszystkie fury zacne.

Co do fotek, to niestety w sobotę była taka pogoda, że nie wyjmowałem nawet aparatu, a w niedzielę, to nie bardzo byłem w stanie fotografować, bo by same krzywe kadry były, hehe.

pozdro

7. staszek powiedział/a:
    Ten Cabriolet to nie jest waska lampa

8. Awatar sz4l0ny

sz4l0ny powiedział/a:
    Cytat Zamieszczone przez staszek
    Ten Cabriolet to nie jest waska lampa
    nie mdlej, pomyliły mi sie dwie Ci które stały obok mojego auta, widać je tu na zdjeciu -

obie czarne cabrio jedna była na wąskiej a druga na szerokiej ;)
    Czarne e32 w benzynie!

9. staszek powiedział/a:
    jednak ta ktora podpisales jako waska, jest szeroka, co to ma za znaczenie ze gdzies w poblizu jest waska ;-) :x

10. Awatar sz4l0ny

sz4l0ny powiedział/a:
    znaczenie ma to ze przy dodoawaniu zdjęć miałem do wyboru miniaturki na których były dwa podobne auta i tak powstał ten babol drogi kolego
    Czarne e32 w benzynie!