Cytat Zamieszczone przez Lord_Jim
Cytat Zamieszczone przez Aldik
A co do detali hmm interesuje sie bmw od wielu lat a od paru dni wiem że np halogen do diesla jest krótszy od tego do benzyniaka? Ciekawe ilu z Was to wie .. A jest to moja trzecia E38 a chyba 7dma 7er a 11 beemka ... Po za tym jeżeli ktoś Ci sprzedaje E38 z np z 98r za 10tyś to patrzysz czy ma inny np zderzak? - wątpie...
Wiesz, ja zdaję sobie sprawy że przegięcia są też ze strony kupujących. Osobiście kupując BMW nie liczyłem że kupię auto z połowy lat 90-tych i będzie jak nowe z salonu. Moje BMW miało parę felerków, a to odpryski lakieru bezbarwnego na masce, a to złamany jakiś element plastikowy w środku, co nie przeszkadzało mu być autem w dobrym stanie.
Natomiast pisałem o sytuacji gdzie komis często sprowadzający Rovery wmawia mi prosto w oczy że tak w tych modelach jest. A nie jest :) (i nie piszę o halogenie ale o osłonie silnika, wyobrażasz Sobie że pokazujesz komuś silnik 740 bez osłony i mówisz że nie każdy model ją miał?) Albo otwierając maskę zachwala bezwypadkowość auta podczas gdy ewidentnie widać wokół silnika ślady napraw, klepania itp.
I poprosty śmieszy mnie, jeśli takie pierdoły mówi mi ktoś zawodowo zajmujący się handlem samochodami... tak jak w moim zawodzie śmieszą mnie graficy którzy nie wiedzą co to CMYK czy Pantone...
Ehh wiem - niektórzy max przeginają .. Dlatego napisałem ze nie bronie sprzedających bo są rożni...