Świetnie Panowie jak zwykle dajecie z siebie wszystko :D Najważniejsze te wspomagacze, bez nich pewnie by Wam się nie udało dygnąć skrzynię TaDeuSza ;D
Świetnie Panowie jak zwykle dajecie z siebie wszystko :D Najważniejsze te wspomagacze, bez nich pewnie by Wam się nie udało dygnąć skrzynię TaDeuSza ;D
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
I ja dziękuje za zaangazowanie
Tak po prawdzie, to niewiele zrobiłem, ponieważ i Anatol, Ariusz jak i Sylwekk sami działali (chwała Wam za to!!!!) a i na koniec biedna Alpina Style wood edition załapała się na małe poprawki ;)
Woktek - spokojnie. Części już w drodze ;)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
wkoncu jakas konkretna robota ;) jak czysto na warsztacie :) ja pierdziele, chyba kiedys przyjade tylko popatrzec bo widze ze kazdy ma zapal do roboty.
ps sylwek nieboisz sie wkladac "nieorginalnych" czesci??? jest tu na forum osoba ktora uwaza ze to profanacja.... ;)
ps2 na fotce widze ze kalendarz nieaktualny!!! :hah:
Emil, Faktycznie zapału nikomu nie można odmówić. Chłopaki tak się rwali do pomocy, że przez chwilę zastanawiałem się, czy będzie co zbierać z TaDeuSza ;DZamieszczone przez krzywy191
Części nieoryginalne? A co to tak na prawdę znaczy? Jeśli część jest dobrze wykonana i kosztuje połowę tego, co chce ASO, to dla mnie sprawa jest prosta.... Najpierw zdrowy rozsądek.
Kalendarze.... Cóż, chyba nie ich aktualność miała tu kluczowe znaczenie ;D
Oto reprodukcja wykonana ręką Radosza (robił do tej foty podchody kilka razy ;D )
Niestety to nie ja kupuję cześci do tadeusza i to nie moja decyzja co kto montuje :P :hah:Zamieszczone przez krzywy191
A i tak uważam że koło LUK-a jest jednym z lepszych
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Zamieszczone przez sylwek7
chyba nawet najlepsze jakie sa na rynku zamiennikow, ja tez bym tak zrobil, ale chodzi o kogo innego :D
No toś Emil teraz zamieszał ;D ;D
ale sylwek gratula, z ciekawosci jaki byl czas operacyjny?
Czas był bardzo spokojny. byłem na miejscu po 22-ej. Akurat Anatol kończył swoje srebro.... Czyli w zasadzie zaczęliśmy jakoś przed 11-ą. A skończyliśmy 2:45. Potem jeszcze zrobiłem relację i poszedłem spać... Było po 4-ej.
Powiem Wam chłopaki że dobrze macie z ta "Kliniką" :) Normalnie Wam zazdroszczę! Że w Krakowie nie mamy czegoś takiego, ehh....
Gratulacje z powodu udanej operacji. Widzę że pacjent już zdrów. A relacja jak zwykle super!
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330