Tragiczne ;( ja na prawdê do dzisiaj nie rozumiem jak mo¿na zap. maj±c pe³ne auto pasa¿erów?!
[*]
Tragiczne ;( ja na prawdê do dzisiaj nie rozumiem jak mo¿na zap. maj±c pe³ne auto pasa¿erów?!
[*]
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
co drugi dzieñ je¿d¿ê t± tras± i naprawdê czêsto jak±¶ "sytuacjê" widzê,ale to jest prawdziwa tragedia,jak kolega wy¿ej napisa³,komplenie nie rozumiem takiej brawury z pe³nym kompletem w aucie...ale jak widaæ,pocz±tki za kierowni± mog± byæ tragiczne w skutkach...przykra sprawa.Dodam tylko ¿e jedna z ofiar mieszka bardzo blisko mnie...
Niech bêdzie to przestrog± dla innych
Bez obrazy ale ja w takie co¶ jak przestroga nie wierze. Ca³ymi dniami wszelkie media tr±bi± o brawurze, o zagro¿eniach jakie niesie za sob± za...lanie autem, jazda po % i co? I spo³eczeñstwo sie nigdy tego nie nauczy; dzisiaj w radiu mówili ¿e w ten weekend ponad 2000 nawalonych za kó³kiem z³apali. Pewnie 2 tyle uniknê³o kontroli. Jako¶ nie widzê ¿eby sie ludzie czego¶ uczyli. Ma³pa by zrozumia³a ¿e pêdz±c 100 przez miasto mo¿esz przydzwoniæ w dzieciaka który z racji wieku mo¿e sobie nie zdawaæ sprawy ¿e wbiegnie pod samochód. Na pêczki mamy takich wypadków a ludzie i tak nic sobie z tego nie robi±. Mandaty , punkty mo¿e na ma³ym odsetku ludzi robi to wra¿enie. Nawet jak kar± by³oby po³amanie nóg to i tak by ludzie ³amali przepisy. Ja rozumiem jak jest ³adna prosta ¿e te 20km mo¿na sobie wdepn±æ wiêcej ale nie od razu szafê zamykaæ i to jeszcze autem które ledwo dycha. Tu trzeba ubolewaæ nad ludzk± g³upot±.
I tak jak Hubertus powiedzia³. I tak ta gadanina nie pomo¿e ofiarom
I niestety jak zwykle pozostaje tylko uczciæ pamiêæ zmar³ych[*]
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza siê do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/