No właśnie nie trzeba było się wysilać żeby tak tym ruszać, jedna ręką mogłem tak tym bujać.
No właśnie nie trzeba było się wysilać żeby tak tym ruszać, jedna ręką mogłem tak tym bujać.
czy jest może ktoś jeszcze kto by mógł mi powiedzieć ja u niego się zachowuje podpora w porównaniu do mojej?
Podłącze się pod temat mam ten sam problem ! Pomiędzy 90-120km/h
mam bicie tylko że rozchodzi się ono po samochodzie tak dziwnie że naprawdę nie potrafię powiedzieć skąd to jest tak.jeźdzę tak od około 3 miesięcy zaczeło się od tego że kupiłem 17nastki od początku myślałem koła koła koła... opony itd itp .. ale były wyważane chyba z 5 razy wszyscy mówią że jest okej wkońcu założyłem stare swoje dobre 15nastki BMW i dalej to samo.Dodam tyle że przez ten czas ostatnio była wymieniana podpora i poduszki pod skrzynią. już niewiem co mam dalej szukać ponieważ żadnych luzuów nie mam o co chodzi panowie.
Pozdrawiam
Kolega ja już wymieniłem prawie pół zawieszenia i dalej nic, jedynie się pocieszam że te rzeczy były i tak do wymiany więc straty nie ma, teraz będę się zabierał za podporę wału.
z zawieszenia to też łączniku stabilizatora drążek środkowy, 4 x amortyzaotory.tuleje drązka mogłem coś pominąć bo ostatnio to tylko i wyłącznie wszystko wymieniam :(Zamieszczone przez tomi5
male pytanko, czy ktos z was zna wymiary krzyzaka do e38? niestety niemoge znales absolutnie w zadnym katalogu, a wyciagac, mierzyc i zamawiac zajmie z 2-3 dni a auto jest mi potrzebne do pracy..
Kolego u mnie wkońcu spokój a tyle z tym latałem wyszło u mnie że pojechałem na szarpak i Pan który mnie obsługiwał powiedział że nie ma się do czego przyczepić EWENTUALNIE co mógłby powiedzieć to to że przydało by się wymienić wahacz dolny ( ugiety ) i tuleje tego wahacza po drugiej stronie no to co odrazu wymianka na nastepny dzień i jak ręką odjął ;> proponuje też się wybrać na szarpak.PozdrawiamZamieszczone przez tomi5
Ja mogę również powiedzieć, że długo szukałem co stuka w przednim zawieszeniu. Byłem w wielu stacjach na szarpakach zawsze to samo wszystko ok niby a mi ciągle coś stuka. Ja odkręciłem wahacze na tulejach i wtedy wyczułem, że maja luz a na szarpakach było niby ok :?. Teraz po wymianie cisza i spokój tak jak powinno być :D.