Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: Karbonowy znaczek ?

No coboss, ta pierwsza faktycznie urodziwa.... Ze wszystkich przykładowo zaprezentowanych wzbudza zaufanie.... Oczywiście masz rację, że każdy robi ze swoim autem co chce i tego się trzymamy. Ale wg mnie nie należy zapominać, do czego tego typu auta służą. I pewnego rodzaju modyfikacje po prostu nie przystoją....

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Powiedz to właścicielom Lamborghini i Ferrari którzy swoje zabawki za pół miliona euro tuningują za drugą taką sumę ;D Jak ktoś chce mieć samolot w stylu BMW 760iL przerobiony na odrzutowiec ze spojlerami i 22 calowymi felami to niech go takiego zrobi jak go stać. Są ludzie co kochają mieć WIELKIE auta i sportowe auta a tuning 7er daje im 2 auta w jednej wymarzonej postaci :)

A jedyne co nie przystoi BMW to znaczek M na syfiastej 3er ze wsi

Jak mówisz, że agresja, tuning i sportowe wdzianka niektórych 7er im nie przystoją to ja nie wiem. Jak ktoś lubi szyk i wyrafinowanie to jest Mercedes :P BMW- agresja i sportowy duch i takim autom wszystko przystoi :D do póki nie wzorujemy go na Trendy Allegówno RULEZ ;D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    I zaraz wyniknie kolejna bezproduktywna dyskusja o gustach - a Fubu chciał tylko zapytać o karbonowy znaczek... :/

W sumie zgodzę się z coboss'em... Jeden lubi E38 w totalnej serii a drugi z mega-modyfikacjami - i tak jest dobrze, bo jakbyśmy wszyscy byli identyczni, to wszelkie kontakty międzyludzkie stałyby się bezcelowe. :D
    Tyle tylko, że nie ma co oceniać gustów - bo i tak obiektywnie zrobić się tego nie da.

Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Ale wg mnie nie należy zapominać, do czego tego typu auta służą.
    Tutaj Sylwek nie mogę się z Tobą zgodzić... ;)
    Ponieważ uznaję wyższość właściciela nad samochodem (a nie odwrotnie) - to uważam że to właściciel decyduje do czego auto "służy".
    Kilka dni temu był na Forum przykład E38 S62 - którego przeznaczeniem stał się drifting i palenie gumy. Dla mnie totalny wypas. Gdyby przyjąć Twój punkt widzenia, musielibyśmy uznać to za zamach na 7er - bo te auta służą do dostojnego wożenia siwiejących prezesów... ;)
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Co do dyskusji cobossa to dodam, że w rozumieniu ludziów, jest podział tuningu na:
    - "fajny tuning" - robiony przez profesjonalne firmu, które za to zgarniają/zdzierają "profesjonalną" kasę

- "wiejski tuning" gdzie wrzuca się do jednego worka tandetne faszerowanie gównem z allegro i z chin i piekne indywidualne (własne) przeróbki swych aut,
    gdzie te drugie często są piękniejsze od tuningu firm tym się zajmujących.

A co do samego znaczka - jak jest trafnie dobrany do auta to będzie pieknię wyglądać.
    A ten zaprezentowany w temacie jest po prostu śliczny, o oby urodą i jakością był nie gorszy niż prezentacja na foto :>
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3
    Co do znaczka niestety nie zdąże go odebrać tutaj , jeżeli przyjdzie na dniach , może uda sie go odesłać do PL i tam go odbirę :)

Jak dojdzie przed Sulejowem , sami ocenicie ...

Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    I zaraz wyniknie kolejna bezproduktywna dyskusja o gustach - a Fubu chciał tylko zapytać o karbonowy znaczek... :/
    Nawet jeśli, to bez mojego udziału ;D Na temat znaczka tyle, że na aucie FuBu może fajnie wyglądać.

Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    W sumie zgodzę się z coboss'em... Jeden lubi E38 w totalnej serii a drugi z mega-modyfikacjami - i tak jest dobrze, bo jakbyśmy wszyscy byli identyczni, to wszelkie kontakty międzyludzkie stałyby się bezcelowe. :D
    Tyle tylko, że nie ma co oceniać gustów - bo i tak obiektywnie zrobić się tego nie da.

Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Ale wg mnie nie należy zapominać, do czego tego typu auta służą.
    Tutaj Sylwek nie mogę się z Tobą zgodzić... ;)
    Ponieważ uznaję wyższość właściciela nad samochodem (a nie odwrotnie) - to uważam że to właściciel decyduje do czego auto "służy".
    Kilka dni temu był na Forum przykład E38 S62 - którego przeznaczeniem stał się drifting i palenie gumy. Dla mnie totalny wypas. Gdyby przyjąć Twój punkt widzenia, musielibyśmy uznać to za zamach na 7er - bo te auta służą do dostojnego wożenia siwiejących prezesów... ;)
    Prawie masz rację ;D Jak mawiają, lepiej dobrze wbita śruba niż źle zakręcony gwóźdź. Twoje ostatnie zdanie reprezentuje mój punkt widzenia (wprawdzie nie jestem prezesem, ale pierwsze siwe znalazłem ;D ). Jasną sprawą jest, że to właściciel decyduje o tym, jak będzie używał swojego auta i jak je będzie upiększał.... Nie zmienia to faktu, że pewne modyfikacje stanowią o indywidualnym charakterze auta a inne czynią z niego kuriozum...

Widzisz FuBu... Następnym razem nie pytaj tylko montuj i chwal się efektami ;D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Kolega Michał_5000 raczej zamknąl temat. Każdy ma prawo do jakiegoś indywidualizmu, gdyby było inaczej życie było by dość szare.

W woli wyjaśnienia np. Moja e38 to ciemny granat chromeline, żadnych modyfikacji tylko felgi 19stki wstawiłem ale ori bmw.
    Jednak gdybym posiadał czarną e38 to raczej szedł bym w kierunku totalnego shadowline'a
    i takie znaczki strasznie by pasowały. Jak już wspomniałem widziałem taką e38 na ebayu i naprawdę kozacko to wyglądało. Tamta beemka strasznie zapadła mi w pamięć.

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    Blog
    3
    Dzisiaj będe miał znaczki :medit:

wiecie może jak bez uszkodzeń ściągnąc te ori z maski i bagaznika ?

Już je mam ... powiem szczerze ze wyglądają ciekawie ... jutro umyje samochod i sprobuje je zamontowac wiec fotki wrzuce jutro ;]

zadam pytanie raz jeszcze, by nie zakładac nowego tematu :

Wiecie może jak bez uszkodzeń ściągnąc oryginalne znaczki z maski i tylnej klapy ?

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dziewon
    BMW
    sprzedane
    są takie 2 zaczepy które mogą sie połamac przy nieostroznym zdejmowaniu.Poka foty tego znaczku,myslałem tak samo nad grillem z carbonu

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    Blog
    3
    Cytat Zamieszczone przez monster007
    Poka foty tego znaczku,myslałem tak samo nad grillem z carbonu
    jest na początku tematu

Uprawnienia umieszczania postów