Na intrygantce niektóre mocne... ;D
To jest rodzaj choroby psychicznej a'la Endriu Leper ;D
Małe płytkie ludki zrobią niemal wszystko, by tylko było zainteresowanie ich osobą.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Kurcze nie spodobał mi się sposób mówienia o tym człowieku przez Ciebię. (niektórzy śmieją się z Andrzeja Leppera bo narzuciły im to media. Czyli nie lepper jest głupi tylko Ci co dają się manipulować) Poczytaj jego e-booki z lat 02, 03 wszystko o czym tam pisał ostatnio się posprawdzało. Jego poglądy są dobre. Mógł by zdziałać wiele szkodząc przy okazji tzw elitom okradającym nas z naszej kasy. Dlatego też media umiejętnie go ośmieszyły a miliony "polaczków" to łykło.
Co do tych blogów i nawiązania do powyższej wypowiedzi. Większosć tych debilek co się rozbierają na nk napewno należy też do osób o rzekomo "wyższej inteligencji od leppera"
chyba żartujesz nazywając np. mnie osoba która dala się zmanipulować i która powinna ogłosić wyższość Leppera nad innymi politykami. Tak się poczułem gdy wrzuciłeś mnie do "milionów zmanipulowanych"Zamieszczone przez positiv
B M W
Staram się pisać poprawnie po polsku.
Kod:http://fotkapeel.pinger.pl/
"Old School Style"
Jak pan Lepper nie przeszedł w minionej kadencji w wyborach, to moja mama się zawiodła. Zawiodła się ponieważ stwiedziła że bez Jędrusia nie ma sensu oglądać obrad sejmu w telewizji, bo już będą zbyt nudne.Zamieszczone przez positiv
A co do nagonki mediów na tego człowieka....no cóż, przecież on sam sobie o to prosił. Jak tylko było o nim cicho to zaraz wywoływał jakiś syf na wierzch.
I ci co są w blogu z tematu tak samo - pokaże choćby zasraną dupe publicznie, by tylko zwrócić na siebie uwagę.
Dla mnie takie osoby nie są zabawne, tylko przykre.
Kiedyś byłem w grupie znajomych i pewien człowiek próbował na siebie zwrócić naszą uwagę. Już nie będę przytaczał co wyprawiał.
Gdy mu powiedziałem że mu współczuję, to mnie całkowicie zaskoczył - przeprosił i sobie poszedł.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Zgodzę się ze Andrju to dobry poczciwy chlopina, ale nie tedy droga..
Problem nie leży w samym Andrzeju! Na poskiej scenie politycznej jest sporo miejsca na barwne postacie, ale ludzie którzy go otaczali to osobistości mocno kontrowersyjne pod względem prawnym i to one przyczyniły sie w największym stopniu do jego klęski ;)
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Poruszenie tematu polityki czy religii w większym gronie zwykle bywa ryzykowne i kontrowersyjne . . .
Andrzej prosty chłopina
Prosty nie znaczy głupi np. Lech Wałęsa
Tacy ludzie też są potrzebni w polityce.
Najlepszym politykiem byłby jasnowidz :D
Pozdrawiam
"Old School Style"
No fakt zniknęła barwna postać z polityki :/ wiadomym jest, że nikt nie chce mieć takich ludzi na szczytach władzy ale takie postacie powinny gdzieś tam być w polityce bo i jest zabawniej i też przez takich potrafią wyjść na wierzch chore rzeczy których nie brakuje w tym kraju.Zamieszczone przez Hubertus7er
Dzisiaj zamiast Leppera mamy Palikota. To kolejny przykład, że polityka schodzi na psy
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!