Poka¿ wyniki od 1 do 7 z 7

W±tek: [ pozostale] Wlot powietrza - nerki

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2009

[ pozostale] Wlot powietrza - nerki

Potrzebujê pomocy !!!
    Jako ¿e wszystkie elementy plastikowe z oklic przedniego zderzaka uleg³y estrukcji staram sie go odbudowaæ na orygina³ach.
    Mam do was w zwi±zku z tym pytanko:
    Czy wloty powietrza np. na tarcze hamulcowe a szczególnie tzw.nerki pasuj± od innych roczników np. z 96r. czyli z przed liftu.
    Przypominam ¿e ja mam z03.1999r. czyli po lifcie :)
    Pomó¿cie co pasuje co nie ??

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Tomar
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E38 m62b44 , E39 m62b44
    Sk±d
    Warszawa
    realoem.com ...i wszystko jasne

Z tego co zauwazylem to nie pasuj±.... W autach po lifcie czujnik temp. nie by³ montowany we wlocie powietrza. Mam taki luzny wlot z aso wiec moge zrobiæ ci fotke jak chcesz ( prawa strona)

“Nadsterowno¶æ wzbudza strach w pasa¿erach. Podsterowno¶æ - w kierowcy”

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    ja siê dorzucê potrzebujê praw± stronê (pasa¿er), element dolotu powietrza na tarcze hamulcowe bo potrzaska³em a lada moment bêdê wymienia³ tarcze hamulcowe i nie za³o¿ê nowych do póki nie bêd± mia³y zapewnionego dobrego ch³odzenia
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Mam taki nówka z servisu. Jak chcesz pisz na pw. Kiedy¶ kolega wyrwa³ mi czujnik temperatury. Pyta³em na forum i niektórzy twierdzili ¿e czujnik jest w tunelu ch³odzenia hamulca wiec kupi³em czujnik i wlot. Jak siê pó¼niej okaza³o w autach po lifcie czujnik nie ma nic wspólnego z tym tunelem.

“Nadsterowno¶æ wzbudza strach w pasa¿erach. Podsterowno¶æ - w kierowcy”

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2009
    Tak dok³adnie .
    I ja ju¿ ten temat przerobi³em i o¶wiadczam co nastêpuje i¿:
    CZUJNIK TEMPOERATURY ZWEWNÊTRZNEJ CZYLI TERMOMETR PO POLSKU JEST MONTOWANY OD SPODU W TRÓJK¡TNEJ OS£ONIE SILNIKA (³±cz±cej nadkole z os³on± silnika i zderzakiem).
    Pozdro 4 all :)

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Cytat Zamieszczone przez ROBERTO
    Mam taki nówka z servisu. Jak chcesz pisz na pw. Kiedy¶ kolega wyrwa³ mi czujnik temperatury. Pyta³em na forum i niektórzy twierdzili ¿e czujnik jest w tunelu ch³odzenia hamulca wiec kupi³em czujnik i wlot. Jak siê pó¼niej okaza³o w autach po lifcie czujnik nie ma nic wspólnego z tym tunelem.
    Uda³o mi siê dorwaæ eleganck± u¿ywkê za symboliczn± kasê. Nie wiem dla czego do 4.0d jest inny element ni¿ w pozosta³ych 7er :|
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •