To jest Twoje zdanie ;) ja myślę inaczej patrząc chociażby na skórę...
To jest Twoje zdanie ;) ja myślę inaczej patrząc chociażby na skórę...
Podzielam Twoje zdanie...Zamieszczone przez Dzuda
Only E38
Auto jak auto.
Mi się spodobały fele w nim.
Ta wielofunkcyjna kierownica - a jakie te wielofunkcje prócz kręcenia w lewo, kręcenia w rawo?... pewnie dodatkowa funkcja to mozliwośc oparcia lub zawieszenia dłoni na niej ;D
No i zderzak na moje oko pochodzi od "szerokiego ryja"
Skóra o aucie duzo nie świadczy - dylemat, czy wyeksploatowana, czy po prostu ktoś nie umiał dbać o jej pielęgnację. Acha - a siodełka na korbę, czy w elektryce (?)
No i oczywiście wspomniana cena
A skoro właściciel prawie nic nie wie o aucie i się nie zna - MA KUR... 7er I NIE WIE CO MA???
Toż to standardowa wymówka przy takim , jak szuja jelenia co mu kupi w ciemno. Tak najłatwiej się wykręcać przed licznymi mankamentami w aucie
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
wolalbym zrobic swapa na mpower z s38b38 340 hp za 12tys komplet niz silnik niewiadomego pochodzenia w e32 za 20tys i nadodatek zmeczonej.smiech na sali
Podobaja mi sie e32 moge zaplacic i 50tys,ale adekwatne do samochodu czyli musi byc uzasadniona
anie jakis brief z ... szkoda gadac i niewiadomo z jakiego samochodu i nie wiadomo czy to ciagle ten sam silnik,wykres z hamowni i uwierze
Jestem jaki jestem
a co powiecie na to http://moto.allegro.pl/item652716539...151000_km.html
pozdro ;)
Ona już jest opisywana na forum :DZamieszczone przez zIeLoNy3000
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
yyy... ups to sorry nie zauwazylem, z chęcia bym poczytał co na jej temat myślicie bo mi wydaje się bardzo wiarygodna pozdro :)