Jak w temacie , od zderzaka do zderzaka, tak ***** gnał że nie zmieścił się w łuku i poszedł mi po całym boku zdążyłem lekko uciec bo jak bym go przyjął na czoło to by się idiota zabił jechał peugeotem 106 bez pasów. :shock:
Jak w temacie , od zderzaka do zderzaka, tak ***** gnał że nie zmieścił się w łuku i poszedł mi po całym boku zdążyłem lekko uciec bo jak bym go przyjął na czoło to by się idiota zabił jechał peugeotem 106 bez pasów. :shock:
Gdyby sie to stalo w Niemczech to bym wcale nie byl zmartwiony - szukal bym juz e38 z 2001 ;D
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
szkoda furki.
kretyny tak jezdza ze niektorych to od razyu bym prawka pozbawil
zycze szybkiej rekonwalescencji :)
byle się nic niewinnym nie stało a osobiście na takich pacjentów to worzę sprzęt specjalistyczny - a wiadomo moze przeżyje - to ja go dobije - zawsze taniej niz leczenie takiego barana ...
Dobrze że ma oc w pzu bo jest w miarę wypłacalne ale myślę żeby wziąć kasę a auto pchnąć tak jak jest .... czas pokaże zobaczymy na ile wycenią szkodę może zrobię i pchnę nie wiem nie lubię naprawianych aut
No tak na głupotę nie ma lekarstwa faktycznie żal mi tego auta bo to naprawdę IGŁA wiele sobie odmówiłem aby utrzymać je w takim stanie zostało wymienić tylko uszczelkę na podszybiu i fotele przednie bo już są trochę wytarte a przebieg to tylko 194 kkm oryginał z książką i TUV-em tylko siąść i płakać :(
pokaż zdjecia bedzie można konkretniej pogadać
fotel przedni przetarty????? przy takim przebiegu?Zamieszczone przez Kempes
pasażera też... na bokach od wsiadania i wysiadania nie na wylot ale farba ze skóry zlazła przebieg jest na 1000% oryginalny bo Niemiec dał wszystkie kwity z przeglądów sam jestem w szoku że tak szybko w poprzedniej e32 miałem dwa razy więcej na liczniku a fotele były super
to prawa, kiedys widzialem e32 chyba z 400tys przejechane a skorka nowka, ile to widac e46 5 letnie z dzurami w fotelach, kiedys jezdzilem corvetą z 2005r z przebiegiem 16tys mil i skora juz byla powycierana, a jak dotkniesz to wrazenie ze z papieru, tak wyprawiona