No w sumie róże ładniejsze niż bez ;-)Zamieszczone przez 7ka
Zobacze jeszcze co z tą listwą![]()
No w sumie róże ładniejsze niż bez ;-)Zamieszczone przez 7ka
Zobacze jeszcze co z tą listwą![]()
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
szczerze ci powiem ze naprawde "bez" ;-) jest lepiej..reszte masz szarna..wiec ...JA CHCE ZAGLOWKItakie jak masz ty..wymienimy sie i listwa jest twoja.. :mrgreen:
tak tak z listwa ladniej!!!!!! ;-) :-P
marcin
wiec tak
listwy juz nie ma..=.lepiej :mrgreen:
co do felg to jak widzisz jestem pasionatem felg..i czasami duzo siedze na necie...i zawsze jak cos jest to pokazuje co ciekawe za rozsadne euro...
i pare razy sie udalo...te 20" tez mi sie trafily.. :mrgreen:
kupilem je z oponami ale niesyety sa do zmiany 4mm przod i tyl 3mm
cena to 1000euro z dostawa do domku..generalnie doplacilem do tamtych 150 euro.. :mrgreen:
sprezyny kupilem przez ebay..moge poszukac jak chcesz..sa naprawde komfortowe i jak widzisz lepiej to wyglada.Zamieszczone przez Marcin978
to sa dokladnie te same...
http://cgi.ebay.de/Schnaeppchen-Fede...QQcmdZViewItem
na pyt czy sie nie boje jak zaloze 16" po pierwsze to srednica kola jest taka sama no moze 1cm wieksze sa te 20" ale zanim kupilem 20" to mialem ori 18" z oponami e38..i nic nie szorowalo to tylko -35 ....a po drugie kto powiedzial ze na zime bede na 16" .. ;-) zastanawiam sie czy wogole bede jezdzil nim w zime.. zycie pokaze..
Marcin pamiętaj że 740d i 750 mają inne sprężyny.. Lowtec na przód -35mm 118 Euro. Tyłu nie zmieniam bo mam nivo a przy tym podobno lepiej nic nie grzebać, tak powiedzieli w lowtecu..
Chociaż eibach oferuje jedne sprężyny do 3,0i 4,0i i 5,0i.. Nie wiem dlaczego..
http://www.eibach.de/index_2.php?LID...0&LID4=0&MODL=[D]7er%20E38%20(7/G)%20[/D][E]7-series%20E38%20(7/G)[/E]&SPA=1&C_lang=en&STEP_2=1&STEP=1&STEP_3=1&HRST=BMW &STARTLIST=1
z tego co wiem to te co ja mam sa takze do nivo..
Jesteś pewien.. w lowtecu powiedzieli że nic nie kombinować ... to już nie wiem. dziwna sprawa bo lowtec oferuje sprężyny do 750 które w standardzie miało nivo a tu odpowiadają że do nivo nie zakładać..
Chyba nie będę ich słuchał i założę zobaczymy co będzie sie dziać..
A z czego nivo zczytuje poziom auta?Zamieszczone przez Kronos
Przy założeniu niższych sprężyn poziom auta się zmieni :-/
Nivo może to odczytać ( obniżenie ) jako sytuacje że auto jest obciążone _. siedzi niżej i próbować je podnieść![]()
Ale podstawowe pytanie to jak nivo zczytuje połóżenie auta.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
No właśnie też się zastanawiałem... ale podejrzewam że jest tam jakiś chyba żyroskop... naprawde nie wiem..