Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 51

Wątek: Nieprzyjemne zdarzenie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Ten trik jest najlepszy na swiecie :D potrafi zmieczyc nawet najwieszego czuba i mozna takich ludzi wychowac bez robienia im krzywdy i sobie tez :) wystarczy ze raz wbije saperke i od razu sie grzeczny czlowiek zrobi a co najlepsze na policje ze strachu nie pojdzie a jak takiemu sie nap. to problemy tylko beda.
    Cobos, a co jak koleś się jednak nie będzie się bał pójść na Policję?
    Gwarantuję Ci, że odsiadkę masz jak w banku i myślę, że nawet za samo pobicie Go nie poniósł byś aż takich konsekwencji.Takie wpakowanie kogoś do bagażnika wbrew jego woli to zwyczajne porwanie, a nakazanie mu kopania własnego grobu to grożenie śmiercią. ;)
    Poza tym łatwo się o tym gada, gorzej z wykonaniem, no chyba, że już coś takiego robiłeś ;)

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Dobra, ciekawe odpowiedzi.

Ateraz mam pytanie :what: :

Ano jechałem sobie w rodzinne strony. Od Łańcuta jechałe za volvo s60 z rej. z Szczecińskiego i tak dłuższy czas. W Przeworsku mi troche odszedł (przejazd pod torami - on poszedł na czerwonym, ja czekałem.
    Ale w Wólce Małkowskiej nas zatrzymał szlaban bo pociąg przejeżdżał (ok. północy), więc za nim dalej sunąłem po zabudowwanych ok. 100kmh.
    I nagle na obrzeżach Sieniawy widze w ciemnościach jak na ulicę wychodzi Lord Wader ze swym świetlnym mieczem 8/ . Oczywiście zza drzew z bocznej uliczki wtoczył się po chwili "świecący" na srebrno wóz, a ów wader i mi zaczłą machać swym czerwonym kijem.
    Okazała się to być służba celna - kazali sobie pokazać bagażnik wraz w gniazdem koła zapasowego.

I stąd moje pytanie - Dla tych celników, ile by mi nałożyli cła gdybym rzeczywiście wiózł "ciało" w bagażniku? :what: :hah: :hah:
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Słowik
    Ten trik jest najlepszy na swiecie :D potrafi zmieczyc nawet najwieszego czuba i mozna takich ludzi wychowac bez robienia im krzywdy i sobie tez :) wystarczy ze raz wbije saperke i od razu sie grzeczny czlowiek zrobi a co najlepsze na policje ze strachu nie pojdzie a jak takiemu sie nap. to problemy tylko beda.
    Cobos, a co jak koleś się jednak nie będzie się bał pójść na Policję?
    Gwarantuję Ci, że odsiadkę masz jak w banku i myślę, że nawet za samo pobicie Go nie poniósł byś aż takich konsekwencji.Takie wpakowanie kogoś do bagażnika wbrew jego woli to zwyczajne porwanie, a nakazanie mu kopania własnego grobu to grożenie śmiercią. ;)
    Poza tym łatwo się o tym gada, gorzej z wykonaniem, no chyba, że już coś takiego robiłeś ;)
    NIE :) straszenie wystarczy ;) a jak pójdzie to co powie? Ty przyjeżdżasz z żoną i synkiem, i mówisz, że byłeś u rodziców a gościa nie znasz i narka. Wiesz koleś który takie rzeczy dopierdziela nie ma równo pod sufitem i na pewno policja będzie go znała lepiej lub gorzej i odpowiednio do niego podejdzie :)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 iL
    NIE :) straszenie wystarczy ;) a jak pójdzie to co powie? Ty przyjeżdżasz z żoną i synkiem, i mówisz, że byłeś u rodziców a gościa nie znasz i narka. Wiesz koleś który takie rzeczy dopierdziela nie ma równo pod sufitem i na pewno policja będzie go znała lepiej lub gorzej i odpowiednio do niego podejdzie :)
    I już chyba wiem skąd właściciele BMW mają taką fatalną opinię w społeczeństwie 8/

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    No nie można tak wszystkiego na jedno kopyto. Takie rzeczy robi się na prawdę czasami tylko raz w życiu w skrajnych przypadkach, marka nie ma tu nic do tego. Co najwyżej ta akurat marka pomaga w tym, że wystarczy do takiego "wybryku natury" podjechać i nastraszyć :)

Nie róbcie tutaj z nas jakichś kryminalistów i mafiozów :) każdy z nas jest normalnym facetem :) kochającym i delikatnym ale jak trzeba pokazać, że się ma jaja to się to pokazuje ;)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

No nie można tak wszystkiego na jedno kopyto. Takie rzeczy robi się na prawdę czasami tylko raz w życiu w skrajnych przypadkach, marka nie ma tu nic do tego. Co najwyżej ta akurat marka pomaga w tym, że wystarczy do takiego "wybryku natury" podjechać i nastraszyć :)

Nie róbcie tutaj z nas jakichś kryminalistów i mafiozów :) każdy z nas jest normalnym facetem :) kochającym i delikatnym ale jak trzeba pokazać, że się ma jaja to się to pokazuje ;)
    Coboss, proszę nie siej zamętu taką propagandą. Pokazuj co chcesz i kiedy chcesz ale nie rób z tego bohaterstwa, bo to jest po prostu niesmaczne. Po to mamy w tym kraju służby, na które co miesiąc płacimy podatek, aby egzekwować od nich wykonywanie zgodnie z oczekiwaniami swoich obowiązków. Bawiąc się w pogróżki stajesz się takim samym przestępcą. I o ile działania Twoje noszą znamiona obrony koniecznej, to sprawa jest jasna, o tyle zawożenie kogoś do lasu, straszenie szpadelkiem na pewno w takich ramach się nie mieszczą.

Już widze jak pakuje kogoś do bagażnika i wywozi do lasu :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:

Widać że dla niektórych 7er to sposób na dowartościowanie się ;D
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Vip Vip
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez Damias
    Już widze jak pakuje kogoś do bagażnika i wywozi do lasu :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
    ;D lasu krzyży ..... a coboss jako optymista stanie i zobaczy hektar plusów ;D ;D ;D
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez Damias

Widac że dla niektórych 7er to sposób na dowartościowanie się ;D
    A ja mam Szpadelek w bagażniku :P
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Vip Vip
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez radoshb

A ja mam Szpadelek w bagażniku :P
    A malowałeś go w kolorze nadwozia, czy tapicerki w bagażniku? ;D

Swoją droga to mam składany szpadelek-saperkę z Orlena, a jakby ktoś chciał jechać w bagażniku, to mam jeszcze małą poduszkę i prześcieradło.
    No i dużą butke z LPG by się było do czego przytulić :hah:

Uprawnienia umieszczania postów