Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 51

Wątek: Nieprzyjemne zdarzenie

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    haha może ktoś z chłopaków podleci tam i sprawdzi czy jeszcze tam jest trep. I nauczy go szacunku dla 7er. W bagażnik gn... saperka w rękę i do lasu. Podziwiam Cię, bo dla mnie moje auto to świętość i dostał bym furii na twoim miejscu.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    haha może ktoś z chłopaków podleci tam i sprawdzi czy jeszcze tam jest trep. I nauczy go szacunku dla 7er. W bagażnik gn... saperka w rękę i do lasu.
    Uwierz mi że ciągle o tym myslę. ;D

Szkoda że nie mam czasu na siedzenie darmo a i nie po drodze mi na "żydowską" dzielnicę.
    Bo jutro wieczorem jadę na Tarnogród w lubelskie, to bym go wywiózł i wysadził w lesie :D
    no ale i bagażnik potrzbuję na właściwe przeznaczenie...
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Ten trik jest najlepszy na swiecie :D potrafi zmieczyc nawet najwieszego czuba i mozna takich ludzi wychowac bez robienia im krzywdy i sobie tez :) wystarczy ze raz wbije saperke i od razu sie grzeczny czlowiek zrobi a co najlepsze na policje ze strachu nie pojdzie a jak takiemu sie nap. to problemy tylko beda.

Sam kiedys widzialem taka akcje (E38 byla jeszcze nowym autem) podjechali do wielkiego zabijaki, jak dostal w rece saperke i kazali mu wlazic do bagaznika to sie poryczal i przepraszal wszystkich. Cyba nie ma nic skuteczniejszego na takich a magia 7er pomaga :)

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Ale Wy kozacy jesteście :hah: :hah: :hah:
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL

http://www.youtube.com/watch?v=VcxJZrSn7F0

A tak w ogóle to za takie coś raczej mniej by sie miało problemów niż za pobicie. Mała szkodliwość czynu no chyba że ktoś by zawału dostał. Ale nauczka pierwsza klasa i sobie nie brudzi człowiek rąk
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    Cytat Zamieszczone przez Drucha
    Dzięki za obecne odpowiedzi.

Sytuacja wyglądała następująco:

Pojechałem sobie wraz z Dziewczyną na pl. Getta (plac ze stołkami) Krakusy na pewno znają to miejsce, w celu porobienia paru zdjęć. Wjechałem tak lekko po skosie na plac (nie na sam środek :) ) i przyczepił się jakiś stary koleś (chyba mieszkaniec okolicy) z wyzwiskami na mnie i na auto ".., że co ja wogóle tu robie itp. i żebym sie stad zmywał.." (nie przytocze słów które ten prostak używał bo szkoda pisać).

Na początku go zlałem (on cały czas rzucał obelgami) po paru zdjęciach skierowałem sie do samochodu i powiedziałem mu parę słów (bez używania przekleństw) widząc, że wsiadam do auta podszedł energicznie (ja sie trochę przestraszyłem, bo gość na psychicznego wyglądał). On zobaczył, że ja wsiadam i stanął koło drzwi kierowcy, widząc że ja odpalam auto (dostał furii) uderzył pieścią w szybę, ja szybko ruszyłem on zdarzył uderzyć jeszcze w lusterko i zaczął sie drzeć, że niby go potraciłem czy coś w tym stylu..
    Odjechałem parę kilometrów i zadzwoniłem na 112 dyspozytor powiedział mi żebym jechał na komisariat i złożył zawiadomienie.
    Ps. Lusterko się złożyło, potem dopiero zauważyłem, że lekko lata :(
    Tak w skrócie to wyglądało.

Zamieszczam zdjęcia w którym miejscu to robiłem.
    Zakazu wjazdu i parkowania nie widzialem, moze źle patrzylem - nie istotne.
    Zachowania tego osobnika i tak nic nie usprawiedliwia.

Obrazek

Pzdr
    Drucha
    Ducha to co opisales to (nie znam cie i nie chce oceniac wiec nie bierz tego do siebie co teraz pisze) najzwyczajniej w swiecie przylamusowales. koles sadzi sie do ciebie (dodatkowo byles z dziewczyna co sobie mogla pomyslec wie tylko ona ale moim zdaniem dobrze w jej oczach po tej sytuacji nie wyszedles) a ty nie reagowales dzieki temu zobaczyl ze moze sobie pozwolic na wiecej ja na twoim miejscu odrazu wytlumaczylbym panu zeby sie odczepil jak to by nie pomoglo to wtedy wciagnac w brame i przetlumaczyc recznie. nawet jak wygladal na swira. dodatkowo niszczyl ci samochod a ty nie reagowales. uwierz mi ze czasami trzeba sie postawic nawet jak wiesz ze mozesz przegrac (w co watpie w zaistnialej sytuacji)
    P.P.K.K

Początkujący Użytkownik
    BMW
    735iA
    Tak jak pisalem, koles mnie przestraszym..

Nie jestem osoba która reaguje agresja na agresja, wole w takich sytuacjach sie oddalić i tyle. Miałem pecham, ze koles zdarzym uderzyc w auto..

Co do dziewczyny to uwierz mi nie musze jej nic udowadniac, a napewno nie w takich sytuacjach.

p.s. Dzięki za recepty na w/w sytuacje :) , ale raczej nie skorzystam..

p.s. 2 Pozdrawiam Wszystkich Twardzieli ;)
    Pzdr
    D.

7ka
    Gość
    ladne bmw,ladne kola :D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    735iA
    Dzięki 7ka..

ps. thx za porady..

Pzdr
    D.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Drucha
    Tak jak pisalem, koles mnie przestraszym..

Nie jestem osoba która reaguje agresja na agresja, wole w takich sytuacjach sie oddalić i tyle.
    D.
    Trzeba było mu powiedzieć, że ma wypier... bo zaraz wyciągniesz spluwę ze schowka i odstrzelisz mu ten wredny r.
    Wystarczyło by i by poszedł w długą. My rozumiemy, że koleś miał coś z beretem bo nikt normalny by Cię nie zaatakował. Takich w dużych miastach nie brakuje i trzeba umieć się z takimi obchodzić. Mocno i stanowczo!

Uprawnienia umieszczania postów