Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: [ pozostale] Czy e65/e66 to awaryjne auto ? Na co uwazac prz

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 730d
    panowie ten plastik w od skrzyni to w ASO 750 pln, ja wyrwałem u znajomka w sklepie z częściami za 450 pln taniej sie nie da,a cała wymiana u cwaniaczkow w opolu których notabene mam dość to koszt około 1400 pln. A tak na marginesie możecie polecić jakiś godnych mechaników w niedalekiej odległości od opola tak do 200km bo te cwaniaczki w opolu już nie wiedza ile maja brać a przy tym tempo mają jak w serwisie PKS. Zakupiłem e65 2003r 730d i odrazu klapka od kolektora do cylindra wpadła i malo ze jestem wkur... poprostu mnie to rozwala bo kośzty naprawy w opolu to 6 do 7 tysi wymiana 2 tłoków paranoja mam takiego pecha do bmw ze az mnie nosi. Pocieszczie mnie PROSZE.
    Risorius ;-)

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez Risorius
    panowie ten plastik w od skrzyni to w ASO 750 pln, ja wyrwałem u znajomka w sklepie z częściami za 450 pln taniej sie nie da,a cała wymiana u cwaniaczkow w opolu których notabene mam dość to koszt około 1400 pln. A tak na marginesie możecie polecić jakiś godnych mechaników w niedalekiej odległości od opola tak do 200km bo te cwaniaczki w opolu już nie wiedza ile maja brać a przy tym tempo mają jak w serwisie PKS. Zakupiłem e65 2003r 730d i odrazu klapka od kolektora do cylindra wpadła i malo ze jestem wkur... poprostu mnie to rozwala bo kośzty naprawy w opolu to 6 do 7 tysi wymiana 2 tłoków paranoja mam takiego pecha do bmw ze az mnie nosi. Pocieszczie mnie PROSZE.
    ~

Dałem Ci namiar na priv..

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e65 745
    BEZI :) DAJ NAMIAR NA WARSZTAT GDZIE MOZNA WYMIENIC OLEJ W AUTOMACIE

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 730d
    BEZI jesteś z wrocka. To gdzie serwisujesz swoją ślicznotke?
    Risorius ;-)

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Serwisuje u Sylwek7,sylwekk greg38 :D :D :D :D
    A takna powaznie to jeszcze nic mi sie nie zepsula straszni...teraz tylko mi lozysko z tylu huczy.....nie jade do ASO...wole poczekac az sylwek7 przyjedzie zrobimy flaszeczke i przeserwisujemy heheh

Ogolnie polecam serwis 7er.pl!!!!!!
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Cytat Zamieszczone przez Bezi
    ...wole poczekac az sylwek7 przyjedzie zrobimy flaszeczke i przeserwisujemy heheh

Ogolnie polecam serwis 7er.pl!!!!!!
    czekam :hah: :hah: :hah:
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 730d
    Sylwek7 a gdzie można Cię znaleść normalnie nie po Flszece :-). Bo bardzo by mi zależało abyś obejrzał moje autko i zobaczył co go tam ewentualnie boli. A po robocie, flaszeczka grilik i wszystko co tygryski lubią najbardziej gwarantowane. Pozdrawiam

Ps; bo dośc już mam oszukujacych mnie mechaników dla których słowo tydzień znaczy 45 dni a pare groszy to 6000PLN.
    Pozdrawiam
    Risorius ;-)

Uprawnienia umieszczania postów