Tak wiec jestem i pisze:
1.miekka szczoteczka do zebow plus mydlo dove takie biale z kremem i szorujemy,na wieksze powiezchnie miekka szczoteczka do rak.mydlo na szczotke i ciut wody i jedziemy
kawalek skory.leciutko szorujac-nie zamocno.moczymy nastepnie gabeczke w czystej letniej wodzie i wyzymamy ja.delikatnie scieramy ta gombka mydlo ze skory.przypominam o uzywaniu jak najmniejszej ilosci wody-skora jej nie lubi.teraz wycieramy delikatnie skore do sucha.pozostawiamy na ok 1 godz. do calkowitego wyschniecia.

2.Ja uzylem "w mojej opini najlepszego" produktu do czyszczenia skory o nazwie :
-Meguiars Gold Class Rich Leather Cleaner and Conditioner-nakladamy preprat i postepujemy zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.czekamy 30min nastepnie

3.nakladamy odzywke do skory o nazwie:
Autoglym Leather Cream 325ml

przed przystapieniem do prac nalezy sprawdzic skore na odbarwienia w nie widocznym miejscu.wiadomo ze nie jestem odpowiedzialny za jakiekolwiek szkody.ja zakupilem kremowa tapicerke skorzana i teraz jest jak nowa.dodam ze skore powinno sie odzywiac w zaleznosci od intensywnosci uzytkowania.ja robie to przynajmniej raz na miesiac produktem :Autoglym Leather Cream 325ml .

mam nadzieje ze komus sie przyda moj poscik. :D :D :D :D :D :D