To teraz wyceń swoją nowinkę techniczną ;) i daj znać ile i gdzie kasy przelać żeby dostać takie cudeńko :D
To teraz wyceń swoją nowinkę techniczną ;) i daj znać ile i gdzie kasy przelać żeby dostać takie cudeńko :D
Dwie miłości - dwie pasje BMW&Cat
![]()
![]()
tatovnik odkopałeś temat który umarł ponad 2 lata temu razem z odejściem Sylwka7 z forum. nie dowiesz się już nic od niego na tej stronie . poza tym mogłeś zrobić to samo komputerem nie prując auta. wystarczyło zaprogramować moduł lcm i po zabawie
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Własnie zastanawiałem się nad tym czy to u mnie da radę zrobić z tym kodowaniem (auto przed liftem), jednak musiałbym się wybrać do specjalistów z tematu. Ale wolałem to zrobić mechanicznie (podejmowanie nowych wyzwań rozwija) :).
a jak to zakodować bo szukałem w kompie i nie znalażłem takiej opcji ?? (znalazłem np. autoryglowanei po ruszeniu ale i tak nie działa)
Jak pozycja?? Kumpel robil ja stalem z boku, wchodzil chyba INPA czy cos takiego, i byla opcja autolocking czy cos takiego ON OFF, no to zmienił na ON a i tak nic sie nie dzieje :)