Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 65

Wątek: Wypadek mojego syna

Zaawansowany Użytkownik Awatar m.r.77.bmw
    BMW
    E34 520
    a nawet nie wiem gdzie ten pan mieszka bo policja nie chce mi takiej informacji podać

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez m.r.77.bmw
    a nawet nie wiem gdzie ten pan mieszka bo policja nie chce mi takiej informacji podać
    Napisz im oprocz tego co wyzej ze zadasz informacji na temat sprawcy wypadku poniewaz chcesz dochodzic swoich praw przed sadem poniewaz twoj syn zostal poszkodowany i musza podac ci taka informacje. Rozumiem ze ciezko w takich chwilach sie skupic ale twoja zona bardzo zle postapila nie spisujac tego. Jutro postaram sie skontaktowac ze znajomym policjantem i dowiedziec sie co najlepiej w takiej sytuacji zrobic.

BMW
    E34 520
    Będę naprawdę bardzo wdzięczny za pomoc kolego.

Zaawansowany Użytkownik
    Nie ma sprawy. Probowalem dzwonic ale teraz nie odbiera takze jakos jutro postaram sie go zlapac. Jak tylko sie dowiem co i jak dam ci znac.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Była przepiękna E38
    Z autopsji ...

1. Udać się do adwokata - porada 100 zł
    2. Jeżeli dojdzie do wniosku, że jest punkt zaczepienia to koszt nie powinien w sprawie cywilnej > 500 zł a jeśli wygrasz to gość zwraca wszystkie koszty zastępstwa ...
    ..:: 7er forever ::..
    ..:: RC Jelenia Góra ::..

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 4.4 iL
    Hej

Na Poczatek szybkiego powrotu do zdrowa trzymam kcuki za małego

Po pierwsze postaraj sie o namierzenia faceta nr.rej. reszte znajdziemy .

Od jutra tez popytam adwokatów co i jak

BMW
    E34 520
    Fajnie MARCINEK naprawdę się cieszę że mi pomożesz i bardzo dziękuję . Pozdrawiam cie serdecznie a syn tym bardziej .(pamięta Cię z Torunia)

BMW
    E34 520
    Cytat Zamieszczone przez buracky
    Z autopsji ...

1. Udać się do adwokata - porada 100 zł
    2. Jeżeli dojdzie do wniosku, że jest punkt zaczepienia to koszt nie powinien w sprawie cywilnej > 500 zł a jeśli wygrasz to gość zwraca wszystkie koszty zastępstwa ...

Zobaczymy jutro co wyjdzie po spotkaniu z policją. :papa:

Szanowni Państwo, moja wypowiedź może nie spotkać się z aprobatą, ale chciałbym poznać bliższe szczegóły zdarzenia. Pytanie mam następujące: Co ośmioletnie dziecko robiło samo na drodze, po której jeżdżą samochody? Jaki to był rodzaj drogi (publiczna/osiedlowa)? Jak szybko przemieszczał się samochód i jakie na tej drodze są ograniczenia?

BMW
    E34 520
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Szanowni Państwo, moja wypowiedź może nie spotkać się z aprobatą, ale chciałbym poznać bliższe szczegóły zdarzenia. Pytanie mam następujące: Co ośmioletnie dziecko robiło samo na drodze, po której jeżdżą samochody? Jaki to był rodzaj drogi (publiczna/osiedlowa)? Jak szybko przemieszczał się samochód i jakie na tej drodze są ograniczenia?

Prawo stanowi że dziecko poniżej 7 lat musi być pod opieką opiekunów co nie zwalnia mnie od odpowiedzialnosci za syna.Co robiło na drodze to napisałem już wcześniej.Droga jest osiedlowa ale bez oznaczenia . Jak szybko się przemieszczał powie policja. Jak by nie było to nawet w warszawie na środku marszałkowskiej ma pierwszeństwo pieszy i nawet dziecko na rowerze . I skoro pytasz to w jaki sposób możesz mi pomóc?????????Bo jak chcesz mi stawiać zarzuty to się spóżniłeś troche bo to co sie stało to dobija mnie co rusz więc sobie daruj .

Uprawnienia umieszczania postów