a nawet nie wiem gdzie ten pan mieszka bo policja nie chce mi takiej informacji podać
a nawet nie wiem gdzie ten pan mieszka bo policja nie chce mi takiej informacji podać
Napisz im oprocz tego co wyzej ze zadasz informacji na temat sprawcy wypadku poniewaz chcesz dochodzic swoich praw przed sadem poniewaz twoj syn zostal poszkodowany i musza podac ci taka informacje. Rozumiem ze ciezko w takich chwilach sie skupic ale twoja zona bardzo zle postapila nie spisujac tego. Jutro postaram sie skontaktowac ze znajomym policjantem i dowiedziec sie co najlepiej w takiej sytuacji zrobic.Zamieszczone przez m.r.77.bmw
Będę naprawdę bardzo wdzięczny za pomoc kolego.
Nie ma sprawy. Probowalem dzwonic ale teraz nie odbiera takze jakos jutro postaram sie go zlapac. Jak tylko sie dowiem co i jak dam ci znac.
Z autopsji ...
1. Udać się do adwokata - porada 100 zł
2. Jeżeli dojdzie do wniosku, że jest punkt zaczepienia to koszt nie powinien w sprawie cywilnej > 500 zł a jeśli wygrasz to gość zwraca wszystkie koszty zastępstwa ...
..:: 7er forever ::..
..:: RC Jelenia Góra ::..
Hej
Na Poczatek szybkiego powrotu do zdrowa trzymam kcuki za małego
Po pierwsze postaraj sie o namierzenia faceta nr.rej. reszte znajdziemy .
Od jutra tez popytam adwokatów co i jak
Fajnie MARCINEK naprawdę się cieszę że mi pomożesz i bardzo dziękuję . Pozdrawiam cie serdecznie a syn tym bardziej .(pamięta Cię z Torunia)
Zamieszczone przez buracky
Zobaczymy jutro co wyjdzie po spotkaniu z policją. :papa:
Szanowni Państwo, moja wypowiedź może nie spotkać się z aprobatą, ale chciałbym poznać bliższe szczegóły zdarzenia. Pytanie mam następujące: Co ośmioletnie dziecko robiło samo na drodze, po której jeżdżą samochody? Jaki to był rodzaj drogi (publiczna/osiedlowa)? Jak szybko przemieszczał się samochód i jakie na tej drodze są ograniczenia?
Zamieszczone przez sylwekk
Prawo stanowi że dziecko poniżej 7 lat musi być pod opieką opiekunów co nie zwalnia mnie od odpowiedzialnosci za syna.Co robiło na drodze to napisałem już wcześniej.Droga jest osiedlowa ale bez oznaczenia . Jak szybko się przemieszczał powie policja. Jak by nie było to nawet w warszawie na środku marszałkowskiej ma pierwszeństwo pieszy i nawet dziecko na rowerze . I skoro pytasz to w jaki sposób możesz mi pomóc?????????Bo jak chcesz mi stawiać zarzuty to się spóżniłeś troche bo to co sie stało to dobija mnie co rusz więc sobie daruj .