Jakie to autko jest piękne :) należę do tych co się zakochali od pierwszego wejrzenia :D
Jedyne co mnie drażni w tym filmiku to, to że obraz był pierwotnie w panoramie a ktoś go ścisną do 4:3 i jest nieproporcjonalny ale to tylko taka mała uwaga
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Wszystko pięknie tylko ta kiera nie po tej stronie :razz: :D :D :D
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Boska... Mógłbym taką mieć, nawet z kierownicą po złej stronie. No i z V12 ma się rozumieć :D A w Krakowie dalej nie mają na jazdy próbne :/
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Dla mnie z zewnątrz ok ale wnętrze nie przystoi na tą klasą auta. wszystko się wydaje takie twarde i plastikowe. Nie wiem czemu ale nie ma tego czegoś co było kiedyś w BMW.
Normalnie pierwszy raz się z tobą BARDZO nie zgodzę :) ma mnóstwo wspólnego z poprzednikami (E38) nawet dechę ma znów wygiętą w kierunku kierowcy :) do tego jak dla mnie jest rewelacja. Może to że z prawej strony jest kiera tak jakoś nie tak jest przez nas odbierane :|
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Myśle ze E65 to była pomyłka, dopiero F01 wygląda jak powinna, zgodzę sie ze stwierdzeniem że wygląda jak E38 - znów taka hmm nie wiem jak to okręślić hmm sportowa i elegancka a nie udziwniona jak E65... Ja jestem zachwycony, widziałem w rzeczywistości i ehh wyglada jeszcze lepiej niz na foto...Myśłe ze 750 to będzie taki optymalny wybór - a za 2-3 lata i tak pewnie podniosą mu moc o pare koni..
I tu Cię kolego rozczaruję.Zamieszczone przez Jey
W F01/02 750 to nie jest V12 "tylko" V8 bi-turbo :] V12-ka to 760i :hihi:
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Nie zauważyliście Panowie jednego.. ze troche po F01 pojechali :D a to chlopaki z top gear maja tendencje do jechanie po BMW..
I juz widze jak sie te 2 turbiny po 10 latach zaczna konczyc.. i nie tylko turbiny :x
Hmm że niby mercedes lepszy ehhh - szkoda słuchać takiego gadania :)Zamieszczone przez MiBhell
Co do turbin hmm zobaczymy.... Ale myśle ze aż tak źle nie będzie - jak to mówią stać Cie na bmw to .... stać Cie na dwa małe gwizdki :D Coraz więcej aut ma turbiny, więc będzie coraz wiecej zakładów specjalizujacych sie w ich naprawach, co za tym idzie będzie taniej itd itp...