Wiadomo że kiepsko,dlatego na co dzień na Polskich drogach katuję grande punto :) e32 mam wyłącznie jako hobby,zloty,weekendy ;)Zamieszczone przez wisior
Wiadomo że kiepsko,dlatego na co dzień na Polskich drogach katuję grande punto :) e32 mam wyłącznie jako hobby,zloty,weekendy ;)Zamieszczone przez wisior
I w takim przypadku się rozumie 20' :D Moje E32 też jest weekendowe ;)Zamieszczone przez myszor10
więcej fot będzie na wiosnę jak auto będzie zrobione,szukam jeszcze opon na przód.Co do kontrowersji co do 20 do e32,jeśli bym miał je jako jedyne auto na co dzień to miałbym założone max 16 na nasze drogi,a tak postawiłem na wygląd,więc każdy kto ma dylemat nad wyborem rozmiaru felg-komfort,małe felgi-wygląd,duże felgi ;)Zamieszczone przez KubicaPL
Na allegro jest full.Ja ostatnio kupiłem 265/35/22 po 450zl za sztukę...wydaje mi się że tanioZamieszczone przez myszor10
w rozmiarze 245/30/20 jest tylko 5 ogłoszeń,ale do wiosny napewno będą kupioneZamieszczone przez Dzuda
Koła ładne :)
Czekamy do wiosny że by zobaczyć wynik tego dzieła :)
witam posiadacza 750 il pozdro
Kubeł750
...widzę że na 2 forach równocześnie idziemy ;D zajebiście leży,trzeba się styknąc w sezonie w połowie drogi ;D to porobimy foty gleboszuraczom :>
Już nie leży,wróciłem do bezpiecznego obniżenia 2,5cm :) Glebę poniżej 4cm polecam osobom które lubią jezdzić ostrożnie, wolno i najlepiej po równej drodze,bez progów zwalniających i krawężników ;DZamieszczone przez e32maaaciek