Ladna ale właśnie co jej brakowało to obniżenia przodu ;D Zapodaj w swoim temacie jakieś foty jak usiadła na tych springach :)Zamieszczone przez Z00FY
Ladna ale właśnie co jej brakowało to obniżenia przodu ;D Zapodaj w swoim temacie jakieś foty jak usiadła na tych springach :)Zamieszczone przez Z00FY
Auto poprawione lakierniczo,zrobione dekielki od felg i zmienione opony z tyłu na 265/30/20,w takiej postaci auto czeka na nowego właściciela :) Jak się sprzeda to będę szukał ładnej e30 w cabrio,utwierdziłem się w swoich przekonaniach odkąd przejechałem się z kolegą który ma podłubane m54 na pokładzie :D
![]()
![]()
![]()
![]()
Można by się 24 godziny na dobę patrzyć na ten egzemplarz.. Przepiękna jest.. Szkoda ,że ją sprzedajesz..
Witam Myszor!
Przeglądałem oferty w ten nudny jesienny wieczór i w pewnym momencie stało się dla mnie jasne że Twoje 750iL zmieniło właścicela:
http://otomoto.pl/bmw-750-ladna-750i...C15371505.html
Rozumiem że poszło do człowieka który jeździł tym 750i na 19" z e65?
Mam ją do dziś w tym MMsie którego posłałeś.
Rzuć ze 3 słowa odnośnie tego do kogo poszła, na pożegnanie ;)
Czarne e32 w benzynie!
Witam,tak,poszło dokładnie do tego kolegi od tej v12 na 19,a ja przejąłem jedno z jego dwóch e30 w wersji cabrio :) A na pożegnanie.... Poszła do odpowiedniego człowieka ;)