Zbieg okoliczności :hah:Zamieszczone przez myszor10
ps jakie masz springi w e32 ?
Zbieg okoliczności :hah:Zamieszczone przez myszor10
ps jakie masz springi w e32 ?
Pewność na każdym kilometrze ...
Springi JAMEX -4,5cm pod silniki v8,więc u mnie w v12 jest ok -6cm ;) a z tyłu H&R -2,5cm,nivo daje w przyszłym tygodniu do roboty,to tył minimalnie podniosę. Jezdzi się dobrze,nic nie tłucze i nie dobija,amory seria SACHS,tył nivo.Zamieszczone przez sennapowieka
Wyjechałeś w końcu ??? :) To kiedy ją na żywo zobaczę po tych długich modyfikacjach ???
Witam super fura :)
BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.
Ja miałem okazję zobaczyć i zrobić konfrontacje :)Zamieszczone przez max
Kiedy chcesz,nie wyprowadzam się ;) A modyfikacji jeszcze nie koniec,poza tym nie tak długo trwały,raptem 7 miesięcy,ale mi się nie spieszy,na co dzień mam nowe auto,a to jest moje hobby :)Zamieszczone przez max
Witam : ) Byłem w Toruniu 21-22 sierpien i oglądałem wszystkie e32.. Ale Twojej chyba nie widziałem..
Masz dobry wzrok,nie widziałeś bo jej nie było ;) Ale ja byłem i jedyna e32 na której można było zawiesić oko to była czarna z czarnymi środkami felg rejestracja na KR...,Twoja?Zamieszczone przez Z00FY
witam fajna furka
Owszem :) tak to byłem ja jedyni z Kivi z KRAKOWA :) we wtorek dostała właśnie halogen który był rozbity od kamienia i sprężyny -50 z przodu :)