Witam. Po kilku latach marzeń o tym samochodzie w końcu od paru miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem BMW e38 728 przedlift z roku 1995. Jest to moje pierwsze auto i mam nadzieję że zostanie ze mną na długo. Przez te 5 miesięcy od zakupu narodziło się wiele pomysłów które bym chciał zrealizować. Niestety nie jest to egzemplarz jakoś super wyposażony i zadbany ale warto to jeszcze ratować. W niedalekiej przyszłości chciałbym dołożyć do niej dodatkowe wyposażenie tak aby była w full wyposażeniu i doprowadzić autko do stanu takiego jak wyjechała z fabryki.Oprócz samego samochodu moim drugim marzeniem jest e38 z silnikiem 5.4 litra v12, dlatego może kiedyś kupię sobie taki egzemplarz właśnie z tym silnikiem albo jeśli okaże się to możliwe chciałbym zrobić swapa w moim egzemplarzu. Poniżej podrzucam zdjęcie mojej siódemeczki. Z mojej strony to wszystko. Pozdrawiam posiadaczy i fanatyków
Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka

.Oprócz samego samochodu moim drugim marzeniem jest e38 z silnikiem 5.4 litra v12, dlatego może kiedyś kupię sobie taki egzemplarz właśnie z tym silnikiem albo jeśli okaże się to możliwe chciałbym zrobić swapa w moim egzemplarzu. Poniżej podrzucam zdjęcie mojej siódemeczki. Z mojej strony to wszystko. Pozdrawiam posiadaczy i fanatyków 
Odpowiedz z cytatem