ja ostatnio na klasyke sie przezucilem i duzo tego albo punk rocka kalifornijskiego i muzyki alternatywnej, progresywnej generalnie ostre granie ciekaw jestem czego inni sluchaja
ja ostatnio na klasyke sie przezucilem i duzo tego albo punk rocka kalifornijskiego i muzyki alternatywnej, progresywnej generalnie ostre granie ciekaw jestem czego inni sluchaja
Przewaznie transe/house z dodatkiem czarnej muzy :)
Hmmm... Ciekawe pytanie. Ja słucham wszystkiego "co dobre". Jestem (z wykształcenia) muzykiem, więc "spectrum" mam dość szerokie: od baroku po współczesną muzykę rosyjską :-) (polecam twórczość "Sznura") Poza tym - wiele ciekawych rytmów - od latino acid po alternatywę brytyjską. Ale za kierownicą słucham głównie radia :-) - Ulubiona muzyka za bardzo mnie rozprasza :-?
Pozdrawiam
Ludzie dzielą się na miłośników BMW i osoby skrzywdzone przez los...
ja tez no prawie studiuje na akademii muzycznej dlatego zalozylem temat bo muzyka to tez jedna z moich milosci tak jak BMWZamieszczone przez Mateo39
dokladnie tak samo zabardzo mnie wciagaZamieszczone przez Mateo39
To widze, ze sie dogadamy... :-DZamieszczone przez marcin1069
Pozdrawiam
Ludzie dzielą się na miłośników BMW i osoby skrzywdzone przez los...
napewno rowniez pozdrawiam
Ja jestem amatorem muzy i tutaj zrobiłem coś takiego pobierz
Jestem twórcą tego utworu , nie jest to żaden cover , był tworzony przy pomocy Fruty Loops'a.
Pić trzeba ! Jeść można !
Mi też trudno stwierdzic czego słucham
Rozbierzność jest duża od Skin, Skunk Anansie, N.E.R.D. prez Pink Floyd aż po Georga Michela.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Ja też bardzo różnie :-P
I zgadzam się, że muzyka czasem ponosi (nawet mnie)
Ostatnio skłaniam się w stronę Virgin i ATB
oo tak ATB nowy singiel cos pieknego :mrgreen: :mrgreen: