Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 41 do 50 z 52

W±tek: Weekend z cyklu "Uczymy je¼dziæ swoj± ¿onê"

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Cytat Zamieszczone przez Gioco
    Wyobra¼ sobie, ¿e umiem holowaæ auta. Jako kierowca pamiêtam jeszcze gdy na ulicach roi³o siê od zabytków typu: Fiat 125p, Skoda 105 S. Maluch by³ najwiêkszym marzeniem ka¿dego m³odego kierowcy. Wcale nie by³o to tak dawno - prawko bowiem mam od 1993 roku. To by³y czasy gdy auta siê psu³y i mo¿na je by³o holowaæ.
    Wiem bo sam mia³em to marzenie 17 letniego ch³opaka co zda³ prawko mimo ¿e jestem sporo m³odszy. A z Twojego opisu nie wywnioskowa³em za diab³a, ¿e wiecie jak to siê robi niestety :/

Cytat Zamieszczone przez Gioco
    Pani siê nie obrazi³a a jedynie zniesmaczy³a miernym poczuciem humoru. Sprawdza³e¶ te argumenty na swojej kobiecie? Pêka³a ze ¶miechu i cieszy³a siê, ¿e ma tak rozkosznego i zabawnego ch³opczyka w domu?
    Tak rozbawi³em j± tym bo zna mnie od 8 lat i kocha za to jaki jestem i za to jakie mam poczucie humoru. Po za tym jest kochan± wariatk± któr± uwielbiam.

Reszty nie skomentuje. Mo¿e moje poczucie humoru nie jest mierne tylko Wy ju¿ jeste¶cie za starzy na takie rzeczy. Nie wa¿ne, nie przeszkadza mi to i niech Wam przestanie przeszkadzaæ mój sposób podej¶cia do ¿ycia. Mo¿e byæ? :P

Cytat Zamieszczone przez ariusz
    Nie mam do mojej ¿ony pretensji, ze mi narobi³a szkód. By³o mi przykro, by³em z³y /ale juz przesz³o:)/ auto to auto, wazne ze nic sie nam nie stalo, a ona sama wie ze troche nabroi³a - to jej starczy jako nauczka:)
    Teraz masz j± w szachu na jaki¶ czas hehe ;)

...w koñcu solidny obiad, igraszki jak trzeba w wieczornych porach no i nie brêczy jak ch³opaki wyci±gaj± na piwko :D
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E38 740 iL
    Sk±d
    Warszawa
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Mo¿e moje poczucie humoru nie jest mierne tylko Wy ju¿ jeste¶cie za starzy na takie rzeczy. Nie wa¿ne, nie przeszkadza mi to i niech Wam przestanie przeszkadzaæ mój sposób podej¶cia do ¿ycia. Mo¿e byæ? :P
    Twój podpis mówi sam za siebie - chodzi mi o to furum, któremu mówisz nie :]
    Kulturê osobist±, szacunek dla innych i wychowanie wynosi siê z domu - dalej nie skomentujê.
    Tak na marginesie - poczucie humoru nie ginie z wiekiem, z czasem robi siê ono coraz bardziej wysublimowane i szczeniackie zagrywki nu¿±. Mo¿e gdy bêdziesz tak starym i styranym ¿yciem cz³owiekiem - jak ja - przestan± Ciê bawiæ zagrywki maj±ce udowodniæ, ¿e Ariel jest mocno kontrowersyjny, te zagrywki potwierdz± Ci jedynie, ze brak mu akceptacji gdzie siê nie pojawi i wcale nie jest bardzo kontrowersyjny a jedynie to smutny i samotny cz³owieczek, którego ambicje przerastaj± jego mo¿liwo¶ci.

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Nie musisz bawiæ siê w psychologa bo nie mam problemów. Mo¿e s³abe nerwy a tak nic po za tym. Masz racjê jestem m³ody i korzystam z tego :) jak bêdê ju¿ zmêczonym ¿yciem wapniakiem to bêdê je¼dzi³ nudnym mercedesem i zrzêdzi³ na syna, ¿e jest taki jak ja, gdy by³em m³ody :)
    Mi³ego dnia

W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

....
    ..... nie przeszkadza mi to i niech Wam przestanie przeszkadzaæ mój sposób podej¶cia do ¿ycia. Mo¿e byæ? :P
    ....

Mo¿e. Zupe³nie nam nie przeszkadza jaki jeste¶ na co dzieñ. Natomiast prosimy, aby¶ szczeniackie nawyki zostawi³ na boku loguj±c siê tutaj. OK?

My¶lê, ¿e nie ma co pastwiæ siê nad Ariuszem i jego zmartwieniem. Ma ch³opak do naprawy zderzak i tyle. ¯ona w koñcu opanuje sztukê prowadzenia auta. Warto przy tym opowiadaæ po³ówce, z czego sk³ada siê samochód i jak dzia³aj± jego elementy sk³adowe. My¶lê, ¿e umiejêtno¶æ prowadzenia zale¿y od tego, jak dobrze znamy zasadê dzia³ania mechanizmów auta.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E38 740 iL
    Sk±d
    Warszawa
    Nie musisz bawiæ siê w psychologa bo nie mam problemów. Mo¿e s³abe nerwy a tak nic po za tym. Masz racjê jestem m³ody i korzystam z tego :) jak bêdê ju¿ zmêczonym ¿yciem wapniakiem to bêdê je¼dzi³ nudnym mercedesem i zrzêdzi³ na syna, ¿e jest taki jak ja, gdy by³em m³ody :)
    Mi³ego dnia
    Choæ za wapniaka siê nie uwa¿am, lat 30 ju¿ skoñczy³am - to prawie wiek przed trumienny - fakt. Na córkê nie zrzêdzê, gdy¿ mnie przebija w pomys³ach, ma dopiero 5 lat i ju¿ stwierdzi³a, ze jak doro¶nie to bêdzie mia³a bia³e BMW.
    Forum ma nam s³u¿yæ pomoc± i rad±, dostarczaæ rozrywki a nie byæ miejscem do wy³adowania s³abych nerwów i zdenerwowania lub zmier¿enia innych. Pobyt tu nie jest obowi±zkiem a przyjemno¶ci± i niech tak pozostanie.
    Mi³ego dnia i wiêcej luzu :]

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    ....
    ..... nie przeszkadza mi to i niech Wam przestanie przeszkadzaæ mój sposób podej¶cia do ¿ycia. Mo¿e byæ? :P
    ....

Mo¿e. Zupe³nie nam nie przeszkadza jaki jeste¶ na co dzieñ. Natomiast prosimy, aby¶ szczeniackie nawyki zostawi³ na boku loguj±c siê tutaj. OK?

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    coboss nie znam Cie
    ale jestes dla mnie dzieckiem rozpieszczonym i juz...zdanie nie zmienie .....
    na sile szukajacym akceptacji poprzez pokazanie jaki to Ty inny jestes i wogole....
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    w sumie nie wiem jak ta Twoja zenujaca ankieta wyszla ale jak dla mnie to na zlot nie przyjezdzaj i ogolnie jakbys sienie logowal na forum to tez bysmy nie stracili....
    ------------------------koniec----------------------
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Dlaczego do mnie pijesz? Nigdy nic do Ciebie nie mia³em. Wrêcz uwa¿a³em Ciê za spoko go¶cia. A sadzisz mi ciê¿kimi jak ma³o kto.
    Poza tym ani nie jestem inny ani tym bardziej nie szukam akceptacji bo mam na to wyje...
    Rozpie¶ciæ mnie nie mia³ kto. Raczej swoimi w³asnymi ³apami do wszystkiego doszed³em.

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    Nie bede robic OT...jak jednak przyjedziesz do Sulejowa to wtedy porozmawiamy....
    Koniec OT......
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E38 740 iL
    Sk±d
    Warszawa
    Dla czego...
    Dlaczego - piszemy razem. To tak a propos poprawnej polszczyzny :]

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów