Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 21 do 30 z 52

W±tek: Weekend z cyklu "Uczymy je¼dziæ swoj± ¿onê"

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    wszystko zale¿y od smyka³ki i od ludzi którzy ucz±. Moj± ¿onê jeden dzieñ uczy³a kobieta. Gdy ¿ona mi opowiedzia³a co ona jej za bzdury wciska³a i co j± uczy³a nie wytrzyma³em nerwowo i zrobi³em rewolucjê w szkole nauki jazdy. Nie chcê Wam przytaczaæ ale rêce opada³y po prostu ca³y kodeks na odwrót. Jak pó¼niej m³odzi ludzie i przyszli kierowcy maj± umieæ je¼dziæ jak po³owê instruktorów trzeba by by³o :shoot:
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jul 2008
    BMW
    by³o e32 m60, teraz po¿yczam matiza od ¿ony
    Sk±d
    Kraków
    masz racjê Michale.

Ale na przyk³adzie autora tematu, i pod k±tem np. do¶wiadczenia/umiejêtno¶ci mojej ¿ony, to ja wolê na pocz±tek wykupiæ pare godzin jazdy w szkole dla mej ukochanej.

Je¶li kobieta obecnie nie ma obczucia z autem, to lepiej jej nie pakowac w takie jak 7er, tym bardziej ¿e jako jedyny "przycisk" bezpieczeñstwa masz lewarek rêcznego i ewentualnie mo¿liwo¶c wybicia biegu.

Co innego jak masz "s³abego" kierowcê do podszkolenia, a co innego jak masz osobê obecnie zupe³nie zielon± w prowadzeniu auta.
    Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    masz chocia¿ co¶ np u mnie nie ma nic. W niedzielê te¿ jej da³em siê przejechaæ od firmy do g³ównej drogi to raptem 300m drogi wewnêtrznej, prosta z 2 minimalnymi lukami, mimo ¿e brukowa droga ma spokojnie te 7m ona i tak nie¼le pojecha³a po pasie zieleni i wiêcej jak 1m nie brakowa³o do drzew :D wystarczy³o aby siê zmarszczyæ i grzecznie poprosiæ o jazdê po drodze ;D

PS. Oczywi¶cie ona nie wiedzia³a ¿e moja pupa zasuwa po trawie :D i zdziwiona na mnie patrzy :) nie wziê³a poprawki na wielko¶æ auta w stosunku do fiata punto

W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jul 2008
    BMW
    by³o e32 m60, teraz po¿yczam matiza od ¿ony
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    masz chocia¿ co¶ np u mnie nie ma nic.
    Nie wiem jak zinterpretowaæ to zdanie

A swoj± drog±, to czemu siê dziwisz ¿e jecha³a zygzakiem. Trzymaæ kierownicê sztywno ka¿dy mo¿e, wiêcej jest frajdy jak musisz pomanewrowaæ ;D
    Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...

Cytat Zamieszczone przez Hubertus7er
    masz chocia¿ co¶ np u mnie nie ma nic.
    Nie wiem jak zinterpretowaæ to zdanie
    ....
    Pewnie chodzi o to, ¿e w e32 jest lewarek rêcznego, a w e38 nie ma takiej d¼wigni (hamulec pod lewym butem...)

Swoj± drog± w którym¶ z w±tków by³ wywód o jêzyku polsko-wiejskim....

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Co ma jêzyk polsko-wiejski do mojej wypowiedzi? Pewnie tyle samo co reszta twoich ¿ali do mojej osoby :D

Ogólnie chodzi³o mi o to, ¿e jedyne co w E38 mogê, to wyrzuciæ biegi ale to nie bêdzie mi³e dla skrzyni, rêcznego brak pod rêk± :/ zostaje siê pomodliæ lub zamkn±æ oczy :D

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Nie przesadzajcie...nic sie nie sta³o a Wy piszecie jak by kto¶ straci³ ¿ycie.Stary...to tylko zderzak...

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    No co ty gadasz?! Jak tylko zderzak? To jak by Nas kto¶ kopn± w przyrodzenie ;D a fakt, ¿e to ¿ona sprawia ¿e tylko przez tydzieñ siê do niej nie odezwiemy a nie rozstrzelamy na miejscu :D

7er Freak Awatar Greg38
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    F02 750LxD E65 745i Prins VSI E38 740i Prins VSI
    Sk±d
    DE/PL
    Blog
    18
    No co ty gadasz?! Jak tylko zderzak? To jak by Nas kto¶ kopn± w przyrodzenie ;D a fakt, ¿e to ¿ona sprawia ¿e tylko przez tydzieñ siê do niej nie odezwiemy a nie rozstrzelamy na miejscu :D

Ha ha ha ha, dobre ;D

Ale na serio, niestety szkody sa, naprawic trzeba...osobiscie jednak wydaje mi sie, ze spora liczba kobiet jednak nie daje rady w tej dzungli zwanej ruchem drogowym....osobiscie tez nie rzadko sie irytuje na drodze, widzac jak niektore kobiety jezdza...

Raz przydarzylo mi sie na autostardzie:

wypadek, auta zjezdzaja na lewo i prawo, by srodkiem puscic karetke a jedna pani starcila golwe i stanela na srodku, nie wiedzac co ze soba zrobic a karetka przejechac nie mogla...no coz....
    Pozdr.

Greg38

UWAGA! Pomagam poprzez forum a nie PW lub GG! Masz pytanie - za³ó¿ temat i prze¶lij link a postaram siê odpowiedzieæ!

http://7er.pl
    http://bmw.n-sacz.pl
    http://bmw-diag.pl
    http://obd-can.pl
    http://auto-diag.de

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    740
    Sk±d
    wawa
    Moja siostra zaczela jazde od e32 teraz zapyla e38 i e32 z przyczepka a wiec jak przylukacie srebrna e32 z przyczepka to bedzie moja siostra oczywiscie smiga w wawce
    a co do nauki jazdy kobiet wsadzic w auto obojetnie jakie nawet 7er i nie wyrywac kiery nie klac nie denerwowac a napewno da sobie rade i to niezle ja tak uczylem swoja siostre swoja 7 i nigdy jeszcze nie walnela obecnie smiga niecale dwa lata moja 7 i jest dobrym nie zamotanym kierowca

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •