Cholera no kocham - inaczej ju¿ bym siê musia³ ukrywaæ;)Zamieszczone przez Neuf
ja równie¿ poleci³em zwierz±tku "¿onie" Yarisa z liter± L.
Dam pojezdziæ jak zabior± mi prawo jazdy, albo umrê!!!!!!!!! ;) ;)
Ku przestrodze! :)
Cholera no kocham - inaczej ju¿ bym siê musia³ ukrywaæ;)Zamieszczone przez Neuf
ja równie¿ poleci³em zwierz±tku "¿onie" Yarisa z liter± L.
Dam pojezdziæ jak zabior± mi prawo jazdy, albo umrê!!!!!!!!! ;) ;)
Ku przestrodze! :)
per aspera ad astra
Haha, jak Was czytam to widzê ¿e prawdziwy ze mnie szczê¶ciarz - swojej kobiecie mogê po¿yczyæ brykê bez mrugniêcia okiem i mam w sumie wiêksze zaufanie ni¿ do siebie![]()
Inna rzecz, ¿e ostatnio to raczej ja po¿ycza³em jej samochód... ;D
PS. @Ariusz - mimo wszystko wspó³czujê z powodu Siódemeczki...
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
no coz,... ja kiedys mialem ciche dni przez podobna sytuacje..
mialem wtedy alpiny.. a moja kobieta wjechala na kraweznik bez zatrzymania :o
ale..
dala rade pokonac trase 1000km bez zadnego bledu ;)
@Ariusz.. masz naprawde cierpliwisc :)
Ja mam podobnie. Moja ¿ona radzi³a sobie z E38 i teraz z X5 i nie chce je¼dziæ mniejszymi autami. My¶lê, ¿e tak naprawdê nie ma co rozdzielaæ kierowców na kobiety i mê¼czyzn. Tylko na dobrych , z³ych i tych co siê ucz± ;)Zamieszczone przez michal_5000
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
¦wiête s³owa, Mateuszu! :medit: ;)Zamieszczone przez EVAN
kurde troskze sie dziwie ¿onie ..mog³a zatrabic....schody by uciek³y..
Easy
wspó³czucia z autem...
moja ¿onka nie ma prawka :D ale i tak lata 7er jak tylko chce bo potrafi
trochê mog³e¶ wiêkszy placyk za³atwiæ... trochê tam ciasno dla e38 ;)
do takich zabaw polecam znale¼æ jaki¶ du¿y parking na terenie prywatnym o wczesnych porach. Miejsca mega.
Ja te¿ ;D ka¿dy na mnie krzywo patrzy ale ona wie, ¿e jak kiedy¶ zda i zrobi aua mojej kochanej to od razu zanoszê papiery rozwodowe do s±du ;D dla tego jak chcê j± uczyæ to biorê od siory Renault Megane :DZamieszczone przez sylwekk
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
Tiaaaa.
Da³am - rok temu, jak maleñstwo zaczê³o byæ na chodziê mê¿owi kierownicê w ³apki. Przejecha³ 300 m po prostej i wysiad³. Wiêcej nie chce.
Ostatnio siê przyzna³, ¿e za szybkie to to i za bardzo wciska w siedzenie i ten automat - on woli byæ "prawdziwym" kierowc± i je¼dziæ dieselm z manualem.
Swoje my¶lê ale po co mam ch³opaka do³owaæ?
I my¶lê jeszcze co¶ - nie wa¿na p³eæ, wa¿na jest intuicja i wrodzone predyspozycje do prowadzenia pojazdów mechanicznych.
Ej, nie lubiê robienia z prowadzenia samochodu (na standardowym poziomie) niewiadomo jakiej sztuki...Zamieszczone przez Gioco
Wiêc raczej nie predyspozycje (te u 95% ludzi s± wystarczaj±ce) - ile pozytywne podej¶cie i chêæ nauczenia siê.
W Polsce niestety wiele kobiet ma na starcie negatywne nastawienie. Trudno siê zreszt± dziwiæ, skoro ca³e ¿ycie wbijano im do g³ów stereotyp "baby za kó³kiem".
A przyk³adowo w USA - gdzie samochód jest tak oczywistym sprzêtem jak lodówka - byle kura domowa ¶miga dzieñ w dzieñ kilkadziesi±t kilometrów na zakupy/z dzieciakami/do kole¿anki/do fryzjera - autem nierzadko rozmiarów naszych 7er. :)