Cytat Zamieszczone przez Gioco
Wyobraź sobie, że umiem holować auta. Jako kierowca pamiętam jeszcze gdy na ulicach roiło się od zabytków typu: Fiat 125p, Skoda 105 S. Maluch był największym marzeniem każdego młodego kierowcy. Wcale nie było to tak dawno - prawko bowiem mam od 1993 roku. To były czasy gdy auta się psuły i można je było holować.
Wiem bo sam miałem to marzenie 17 letniego chłopaka co zdał prawko mimo że jestem sporo młodszy. A z Twojego opisu nie wywnioskowałem za diabła, że wiecie jak to się robi niestety :/

Cytat Zamieszczone przez Gioco
Pani się nie obraziła a jedynie zniesmaczyła miernym poczuciem humoru. Sprawdzałeś te argumenty na swojej kobiecie? Pękała ze śmiechu i cieszyła się, że ma tak rozkosznego i zabawnego chłopczyka w domu?
Tak rozbawiłem ją tym bo zna mnie od 8 lat i kocha za to jaki jestem i za to jakie mam poczucie humoru. Po za tym jest kochaną wariatką którą uwielbiam.

Reszty nie skomentuje. Może moje poczucie humoru nie jest mierne tylko Wy już jesteście za starzy na takie rzeczy. Nie ważne, nie przeszkadza mi to i niech Wam przestanie przeszkadzać mój sposób podejścia do życia. Może być? :P

Cytat Zamieszczone przez ariusz
Nie mam do mojej żony pretensji, ze mi narobiła szkód. Było mi przykro, byłem zły /ale juz przeszło:)/ auto to auto, wazne ze nic sie nam nie stalo, a ona sama wie ze troche nabroiła - to jej starczy jako nauczka:)
Teraz masz ją w szachu na jakiś czas hehe ;)

...w końcu solidny obiad, igraszki jak trzeba w wieczornych porach no i nie bręczy jak chłopaki wyciągają na piwko :D