Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: Weekend z cyklu "Uczymy jeździć swoją żonę"

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Gioco
    Wyobraź sobie, że umiem holować auta. Jako kierowca pamiętam jeszcze gdy na ulicach roiło się od zabytków typu: Fiat 125p, Skoda 105 S. Maluch był największym marzeniem każdego młodego kierowcy. Wcale nie było to tak dawno - prawko bowiem mam od 1993 roku. To były czasy gdy auta się psuły i można je było holować.
    Wiem bo sam miałem to marzenie 17 letniego chłopaka co zdał prawko mimo że jestem sporo młodszy. A z Twojego opisu nie wywnioskowałem za diabła, że wiecie jak to się robi niestety :/

Cytat Zamieszczone przez Gioco
    Pani się nie obraziła a jedynie zniesmaczyła miernym poczuciem humoru. Sprawdzałeś te argumenty na swojej kobiecie? Pękała ze śmiechu i cieszyła się, że ma tak rozkosznego i zabawnego chłopczyka w domu?
    Tak rozbawiłem ją tym bo zna mnie od 8 lat i kocha za to jaki jestem i za to jakie mam poczucie humoru. Po za tym jest kochaną wariatką którą uwielbiam.

Reszty nie skomentuje. Może moje poczucie humoru nie jest mierne tylko Wy już jesteście za starzy na takie rzeczy. Nie ważne, nie przeszkadza mi to i niech Wam przestanie przeszkadzać mój sposób podejścia do życia. Może być? :P

Cytat Zamieszczone przez ariusz
    Nie mam do mojej żony pretensji, ze mi narobiła szkód. Było mi przykro, byłem zły /ale juz przeszło:)/ auto to auto, wazne ze nic sie nam nie stalo, a ona sama wie ze troche nabroiła - to jej starczy jako nauczka:)
    Teraz masz ją w szachu na jakiś czas hehe ;)

...w końcu solidny obiad, igraszki jak trzeba w wieczornych porach no i nie bręczy jak chłopaki wyciągają na piwko :D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 iL
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Może moje poczucie humoru nie jest mierne tylko Wy już jesteście za starzy na takie rzeczy. Nie ważne, nie przeszkadza mi to i niech Wam przestanie przeszkadzać mój sposób podejścia do życia. Może być? :P
    Twój podpis mówi sam za siebie - chodzi mi o to furum, któremu mówisz nie :]
    Kulturę osobistą, szacunek dla innych i wychowanie wynosi się z domu - dalej nie skomentuję.
    Tak na marginesie - poczucie humoru nie ginie z wiekiem, z czasem robi się ono coraz bardziej wysublimowane i szczeniackie zagrywki nużą. Może gdy będziesz tak starym i styranym życiem człowiekiem - jak ja - przestaną Cię bawić zagrywki mające udowodnić, że Ariel jest mocno kontrowersyjny, te zagrywki potwierdzą Ci jedynie, ze brak mu akceptacji gdzie się nie pojawi i wcale nie jest bardzo kontrowersyjny a jedynie to smutny i samotny człowieczek, którego ambicje przerastają jego możliwości.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Nie musisz bawić się w psychologa bo nie mam problemów. Może słabe nerwy a tak nic po za tym. Masz rację jestem młody i korzystam z tego :) jak będę już zmęczonym życiem wapniakiem to będę jeździł nudnym mercedesem i zrzędził na syna, że jest taki jak ja, gdy byłem młody :)
    Miłego dnia

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

....
    ..... nie przeszkadza mi to i niech Wam przestanie przeszkadzać mój sposób podejścia do życia. Może być? :P
    ....

Może. Zupełnie nam nie przeszkadza jaki jesteś na co dzień. Natomiast prosimy, abyś szczeniackie nawyki zostawił na boku logując się tutaj. OK?

Myślę, że nie ma co pastwić się nad Ariuszem i jego zmartwieniem. Ma chłopak do naprawy zderzak i tyle. Żona w końcu opanuje sztukę prowadzenia auta. Warto przy tym opowiadać połówce, z czego składa się samochód i jak działają jego elementy składowe. Myślę, że umiejętność prowadzenia zależy od tego, jak dobrze znamy zasadę działania mechanizmów auta.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 iL
    Nie musisz bawić się w psychologa bo nie mam problemów. Może słabe nerwy a tak nic po za tym. Masz rację jestem młody i korzystam z tego :) jak będę już zmęczonym życiem wapniakiem to będę jeździł nudnym mercedesem i zrzędził na syna, że jest taki jak ja, gdy byłem młody :)
    Miłego dnia
    Choć za wapniaka się nie uważam, lat 30 już skończyłam - to prawie wiek przed trumienny - fakt. Na córkę nie zrzędzę, gdyż mnie przebija w pomysłach, ma dopiero 5 lat i już stwierdziła, ze jak dorośnie to będzie miała białe BMW.
    Forum ma nam służyć pomocą i radą, dostarczać rozrywki a nie być miejscem do wyładowania słabych nerwów i zdenerwowania lub zmierżenia innych. Pobyt tu nie jest obowiązkiem a przyjemnością i niech tak pozostanie.
    Miłego dnia i więcej luzu :]

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    ....
    ..... nie przeszkadza mi to i niech Wam przestanie przeszkadzać mój sposób podejścia do życia. Może być? :P
    ....

Może. Zupełnie nam nie przeszkadza jaki jesteś na co dzień. Natomiast prosimy, abyś szczeniackie nawyki zostawił na boku logując się tutaj. OK?

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    coboss nie znam Cie
    ale jestes dla mnie dzieckiem rozpieszczonym i juz...zdanie nie zmienie .....
    na sile szukajacym akceptacji poprzez pokazanie jaki to Ty inny jestes i wogole....
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    w sumie nie wiem jak ta Twoja zenujaca ankieta wyszla ale jak dla mnie to na zlot nie przyjezdzaj i ogolnie jakbys sienie logowal na forum to tez bysmy nie stracili....
    ------------------------koniec----------------------
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Dlaczego do mnie pijesz? Nigdy nic do Ciebie nie miałem. Wręcz uważałem Cię za spoko gościa. A sadzisz mi ciężkimi jak mało kto.
    Poza tym ani nie jestem inny ani tym bardziej nie szukam akceptacji bo mam na to wyje...
    Rozpieścić mnie nie miał kto. Raczej swoimi własnymi łapami do wszystkiego doszedłem.

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Nie bede robic OT...jak jednak przyjedziesz do Sulejowa to wtedy porozmawiamy....
    Koniec OT......
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 iL
    Dla czego...
    Dlaczego - piszemy razem. To tak a propos poprawnej polszczyzny :]

Uprawnienia umieszczania postów