Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 52

Wątek: Weekend z cyklu "Uczymy jeździć swoją żonę"

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    wszystko zależy od smykałki i od ludzi którzy uczą. Moją żonę jeden dzień uczyła kobieta. Gdy żona mi opowiedziała co ona jej za bzdury wciskała i co ją uczyła nie wytrzymałem nerwowo i zrobiłem rewolucję w szkole nauki jazdy. Nie chcę Wam przytaczać ale ręce opadały po prostu cały kodeks na odwrót. Jak później młodzi ludzie i przyszli kierowcy mają umieć jeździć jak połowę instruktorów trzeba by było :shoot:
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    masz rację Michale.

Ale na przykładzie autora tematu, i pod kątem np. doświadczenia/umiejętności mojej żony, to ja wolę na początek wykupić pare godzin jazdy w szkole dla mej ukochanej.

Jeśli kobieta obecnie nie ma obczucia z autem, to lepiej jej nie pakowac w takie jak 7er, tym bardziej że jako jedyny "przycisk" bezpieczeństwa masz lewarek ręcznego i ewentualnie możliwośc wybicia biegu.

Co innego jak masz "słabego" kierowcę do podszkolenia, a co innego jak masz osobę obecnie zupełnie zieloną w prowadzeniu auta.
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    masz chociaż coś np u mnie nie ma nic. W niedzielę też jej dałem się przejechać od firmy do głównej drogi to raptem 300m drogi wewnętrznej, prosta z 2 minimalnymi lukami, mimo że brukowa droga ma spokojnie te 7m ona i tak nieźle pojechała po pasie zieleni i więcej jak 1m nie brakowało do drzew :D wystarczyło aby się zmarszczyć i grzecznie poprosić o jazdę po drodze ;D

PS. Oczywiście ona nie wiedziała że moja pupa zasuwa po trawie :D i zdziwiona na mnie patrzy :) nie wzięła poprawki na wielkość auta w stosunku do fiata punto

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    masz chociaż coś np u mnie nie ma nic.
    Nie wiem jak zinterpretować to zdanie

A swoją drogą, to czemu się dziwisz że jechała zygzakiem. Trzymać kierownicę sztywno każdy może, więcej jest frajdy jak musisz pomanewrować ;D
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Cytat Zamieszczone przez Hubertus7er
    masz chociaż coś np u mnie nie ma nic.
    Nie wiem jak zinterpretować to zdanie
    ....
    Pewnie chodzi o to, że w e32 jest lewarek ręcznego, a w e38 nie ma takiej dźwigni (hamulec pod lewym butem...)

Swoją drogą w którymś z wątków był wywód o języku polsko-wiejskim....

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Co ma język polsko-wiejski do mojej wypowiedzi? Pewnie tyle samo co reszta twoich żali do mojej osoby :D

Ogólnie chodziło mi o to, że jedyne co w E38 mogę, to wyrzucić biegi ale to nie będzie miłe dla skrzyni, ręcznego brak pod ręką :/ zostaje się pomodlić lub zamknąć oczy :D

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Nie przesadzajcie...nic sie nie stało a Wy piszecie jak by ktoś stracił życie.Stary...to tylko zderzak...

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    No co ty gadasz?! Jak tylko zderzak? To jak by Nas ktoś kopną w przyrodzenie ;D a fakt, że to żona sprawia że tylko przez tydzień się do niej nie odezwiemy a nie rozstrzelamy na miejscu :D

7er Freak Awatar Greg38
    BMW
    F02 750LxD E65 745i Prins VSI E38 740i Prins VSI
    Blog
    18
    No co ty gadasz?! Jak tylko zderzak? To jak by Nas ktoś kopną w przyrodzenie ;D a fakt, że to żona sprawia że tylko przez tydzień się do niej nie odezwiemy a nie rozstrzelamy na miejscu :D

Ha ha ha ha, dobre ;D

Ale na serio, niestety szkody sa, naprawic trzeba...osobiscie jednak wydaje mi sie, ze spora liczba kobiet jednak nie daje rady w tej dzungli zwanej ruchem drogowym....osobiscie tez nie rzadko sie irytuje na drodze, widzac jak niektore kobiety jezdza...

Raz przydarzylo mi sie na autostardzie:

wypadek, auta zjezdzaja na lewo i prawo, by srodkiem puscic karetke a jedna pani starcila golwe i stanela na srodku, nie wiedzac co ze soba zrobic a karetka przejechac nie mogla...no coz....
    Pozdr.

Greg38

UWAGA! Pomagam poprzez forum a nie PW lub GG! Masz pytanie - załóż temat i prześlij link a postaram się odpowiedzieć!

http://7er.pl
    http://bmw.n-sacz.pl
    http://bmw-diag.pl
    http://obd-can.pl
    http://auto-diag.de

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740
    Moja siostra zaczela jazde od e32 teraz zapyla e38 i e32 z przyczepka a wiec jak przylukacie srebrna e32 z przyczepka to bedzie moja siostra oczywiscie smiga w wawce
    a co do nauki jazdy kobiet wsadzic w auto obojetnie jakie nawet 7er i nie wyrywac kiery nie klac nie denerwowac a napewno da sobie rade i to niezle ja tak uczylem swoja siostre swoja 7 i nigdy jeszcze nie walnela obecnie smiga niecale dwa lata moja 7 i jest dobrym nie zamotanym kierowca

Uprawnienia umieszczania postów