Szczeliny deczko nierówne ;)Zamieszczone przez Ponar
Dla mnie pierwsza ciekawa... Dlaczego nie chcesz EDC? wg mnie swietna sprawa, chyba że planujesz wymiane amorków ;)
Szczeliny deczko nierówne ;)Zamieszczone przez Ponar
Dla mnie pierwsza ciekawa... Dlaczego nie chcesz EDC? wg mnie swietna sprawa, chyba że planujesz wymiane amorków ;)
Tristeza nie planuję ale boję się jej ;) Bo jak sprawdzić takie amorki?
No tu jest mały problem, bo nie każda trzepaczka jest w stanie je dobrze sprawdzić :/
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Możesz kupić z EDC i jeździć póki będą dobre. Jak padną to wymienisz na zwykłe i już ;)Zamieszczone przez Beni0
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
No dobra to nie kupuj z EDC ;DZamieszczone przez NikosWariat
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
auto z ogłoszenia nr 3 oglądałem i się przymierzałem. Jednak nie byłem w stanie wyłożyć już niemalże dogadanej kwoty (31PLN :) ). Amorki wychodziły w okolicach 66-74%, hamulce - tylne tarcze do wymiany, problem z ręcznym - komunikat żeby zwolnić hamulec, a on już dawno zwolniony. Poza tym chyba nie odpuszczały szczęki ręcznego. Opon letnich brak! Od razy należy kupić nowe kapcie. Wypadkowe auto według mnie nie jest. Mierzyłem czujnikiem lakieru.
Kilka niedoróbek (urwane zamknięcie tylnego podłokietnika), problem z PDC - prawdopodobnie jeden z czujników.
Kwestia tego czy nowy właściciel chce takie auto i ile jest w stanie do niego dołożyć na dzień dobry.
Pozdrawiam
Pozdrawiam Jaro
ex 540i 6b
ex e39 525i
ex e38 735iA
ex e39 540iA
Zawsze coś wyjdzie. Zamknięcie tylnego podłokietnika lubi sobie pęknąć w E38 i ponoć nie jest to naprawialne, tylko trzeba wymienić cały ten plastikowy wkład, który mało nie kosztuje. Ktoś mi mówił że w ASO kole 900zł. Albo szukanie alledrogo
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Co do ręcznego może sprężyna w pedale - w wielu E38 jest z tym problem, trzeba pomóc sobie nogą przy zwalnianiu ręcznego.
bez żadnych przeróbek? Zwykła wymiana?Zamieszczone przez Damias
Zwykła wymiana tylko kable pod maską zostają ;) no i jak już NikośWariat napisał przycisk na panelu będzie nieaktywny :P
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.