Cześć!! Od prawie roku jestem posiadaczem swojego samochodu marzeń, e38 740i. Auto w założeniach ma być wyłącznie używane okazjonalnie i dla funu. Chciałbym ją doprowadzić do stanu jakby wyjechała z fabryki, co raczej nie będzie łatwe bo ma 347 tys km nalotu. Do tej pory zabezpieczyłem progi, wymieniłem klocki. Zrobiłem kompletny rozrząd z regeneracją vanosow, a żeby auto się prezentowało nałożyłem ceramikę. Na moją 40stke w czerwcu auto odstawię do Auto Wrobel w Wawie aby ogarnąć pierdółki i ustalić co trzeba jeszcze zrobić (ewentualnej dajcie znać kogo polecacie w Wawie) . Na kolejne lata, malowanie skór i wymiana podsufitki oraz dopieszczenie wnętrza a finalnie lakierowanie w całości z zewnątrz. Do zrobienia na ten moment czujniki pdc( jeżeli możecie polecić coś to dajcie znać) kierownica dość ciężko chodzi, palą się poduchy plus czujnik hamulcy, do zaprogramowania szyber dach, ogarnięcie lusterka składanego elektrycznie, nie działającą kontrola trakcji, do ogarnięcia radio (kasetę zjadło oraz navi ;), chciałbym też podłączyć telewizję naziemną i telefon usprawnić (nie łączy się po wybraniu telefonu) oraz wymiana anteny GPS oraz radia.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk