Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: [E38] Srebrne auto i kremowa skora?

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3
    no stary , gratuluje :medit: elegancka sprawa :) :]

jeszcze taka mała propozycja :)
    wymień kierownice :) załóż taką od M Sport :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 745..e46 330 M Sport....e30 325 Turbo..E38 728iA M Sport..BMW e39 M5 439bhp..BMW E60 525 M Sport
    PANOWIE FOTY DO OCENY ZAPRASZAM....HOME MADE INDIVIDUAL C.D.

Fubu-wiadomo nina juz od miesiaca mi powtarza kup kier z m sport ale ta cena!!!!ok 120funtow.poza tym nie odrazu Rzym zbudowali i tak tyle kasy w nia wsadzilem ze ja pier..... :D :D :D :D :D :D ALE WARTO BYLO KAZDEGO PENSA WYDAC!!!!!!!!nawet jak kupie nowsza to tej nie sprzedam.pozdr.

Dobra narazie poldrogi do celu-efekt................OOO ja pier...... :medit: :hah: :D :]

"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."

Wygląda genialnie. Individual jakich mało. Jasna skóra w połączeniu z czarnymi obudowami fikołków daje świetny efekt. Do tego te popiołki w drewnie i bedzie malinka :D A jak z dolnymi częściami drzwi, wymieniasz je na beżowe, tak jak na zdjęciu nr3? Bo ja również podpisuje się pod opiniami, że jest to najciekawsze rozwiązanie.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    No i pięknie
    Ten Individual to nie taki całkiem "home made" - widywałem takie same (albo b. podobne) zestawienia z fabryki.
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Na ostatnim zdjęciu ta kremowa popielniczka ewidentnie rzuca sie w oczy :P wymień ją jak najszybciej na drewnianą :D :D :D

Poza tym bardzo fajnie Ci to wyszło :)
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Nie wypowiadałem się jak pytałeś które zestawienie będzie lepsze bo jakoś mi łączenie czarnego z kremowymi kawałkami nie podchodziło. Ale teraz jak widzę efekt końcowy to bardzo mi się podoba :) Jedynie jak koledzy wyżej pisali ta popielniczka...
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 745..e46 330 M Sport....e30 325 Turbo..E38 728iA M Sport..BMW e39 M5 439bhp..BMW E60 525 M Sport
    dziekuje,dziekuje.......ja jestem mega happy...popielniczka jest zamowiona w drewnie jak i czarna podsufitka.dzrzwi zostaja tak poniewaz z dolem kremowym nie pasuje wogole.

pozdrawiam. :medit: :medit: :D
    "Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    takie male pytanko, a niechciales wsadzic w czarne boczki samej skory jasnej bez tej raczki??? bylby bardzo fajny czarny caly boczek + biala skorka, cos jak na fotelach, jasny fotel, czarna obudowa

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740i 98
    super to wygląda perfekt

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Była przepiękna E38
    Wykonanie i pomysł bomba - sam mam srebro ale nie widze jasnej tapicerki w jasnym aucie - trochę zimny efekt...
    ..:: 7er forever ::..
    ..:: RC Jelenia Góra ::..

Uprawnienia umieszczania postów