no stary , gratuluje :medit: elegancka sprawa :) :]
jeszcze taka mała propozycja :)
wymień kierownice :) załóż taką od M Sport :)
no stary , gratuluje :medit: elegancka sprawa :) :]
jeszcze taka mała propozycja :)
wymień kierownice :) załóż taką od M Sport :)
PANOWIE FOTY DO OCENY ZAPRASZAM....HOME MADE INDIVIDUAL C.D.
Fubu-wiadomo nina juz od miesiaca mi powtarza kup kier z m sport ale ta cena!!!!ok 120funtow.poza tym nie odrazu Rzym zbudowali i tak tyle kasy w nia wsadzilem ze ja pier..... :D :D :D :D :D :D ALE WARTO BYLO KAZDEGO PENSA WYDAC!!!!!!!!nawet jak kupie nowsza to tej nie sprzedam.pozdr.
Dobra narazie poldrogi do celu-efekt................OOO ja pier...... :medit: :hah: :D :]
![]()
![]()
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Wygląda genialnie. Individual jakich mało. Jasna skóra w połączeniu z czarnymi obudowami fikołków daje świetny efekt. Do tego te popiołki w drewnie i bedzie malinka :D A jak z dolnymi częściami drzwi, wymieniasz je na beżowe, tak jak na zdjęciu nr3? Bo ja również podpisuje się pod opiniami, że jest to najciekawsze rozwiązanie.
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
No i pięknie
Ten Individual to nie taki całkiem "home made" - widywałem takie same (albo b. podobne) zestawienia z fabryki.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Na ostatnim zdjęciu ta kremowa popielniczka ewidentnie rzuca sie w oczy :P wymień ją jak najszybciej na drewnianą :D :D :D
Poza tym bardzo fajnie Ci to wyszło :)
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Nie wypowiadałem się jak pytałeś które zestawienie będzie lepsze bo jakoś mi łączenie czarnego z kremowymi kawałkami nie podchodziło. Ale teraz jak widzę efekt końcowy to bardzo mi się podoba :) Jedynie jak koledzy wyżej pisali ta popielniczka...
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
dziekuje,dziekuje.......ja jestem mega happy...popielniczka jest zamowiona w drewnie jak i czarna podsufitka.dzrzwi zostaja tak poniewaz z dolem kremowym nie pasuje wogole.
pozdrawiam. :medit: :medit: :D
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
takie male pytanko, a niechciales wsadzic w czarne boczki samej skory jasnej bez tej raczki??? bylby bardzo fajny czarny caly boczek + biala skorka, cos jak na fotelach, jasny fotel, czarna obudowa
super to wygląda perfekt
Wykonanie i pomysł bomba - sam mam srebro ale nie widze jasnej tapicerki w jasnym aucie - trochę zimny efekt...
..:: 7er forever ::..
..:: RC Jelenia Góra ::..