Cytat Zamieszczone przez Jey
Tak na dobrą sprawę to co by tam trzeba było dokładać? Rolety (przynajmniej tylną), fikołki w prądzie... no dobra parę pierdół by się znalazło, ale nie ma tragedii. Jak ktoś lubi się bawić w garage customizera to czemu nie? A silnik 2.8 jest na prawdę ok ;)
1. Po co kupowac golasa i pozniej do niego dokladac gruba kase zeby wzbogacic wyposazenie...? tylko nie mowcie ze wcale nie gruba kase bo ja tez mialem golasa w 2.8 i po roku podliczylem sobie ile na niego wydalem, a dokupowalem wlasnie takie pierdoly m.in. jak:
tylna roleta, boczne rolki, lampy tylne, przednie (brak xenow ori), wnetrze, itd itd... i jak podliczylem to za glowe sie zlapalem.... :shock:

2. Jey kolego, skoro uwazasz, ze motor 2.8 jest naprawde ok, to dlaczego kupiles 5.4..?
Sprobuje odpowiedziec sam na to pytanie- dlatego ze 750 iL jest na totalnym spasie i nie trzeba niczego dokladac, bo wszystko juz ma..nawet wiecej niz wszystko, jak widzialem Twoja galerie (piekna sztuka :shock: ). Ja kupowalem mojego langa na tej samej zasadzie- nie bede wiecej pakowal kasy w dokladanie tylko kupie wszystko majaca :D