kup zamiennik na allegro, tam 90% sprzedawców pozwala na zwrot towaru (najlepiej znajdź blisko siebie, ja tak miałem z pompą wspomagania, nie podeszła to oddałem i z ręki oddali pieniądze) i zobacz czy będzie poprawaZamieszczone przez coboss
kup zamiennik na allegro, tam 90% sprzedawców pozwala na zwrot towaru (najlepiej znajdź blisko siebie, ja tak miałem z pompą wspomagania, nie podeszła to oddałem i z ręki oddali pieniądze) i zobacz czy będzie poprawaZamieszczone przez coboss
Coś mi się wydaję, że skuszę się na zamiennik. Ale nie chce być pierwszym który go przetestuje :) nadal mam nadzieję, że ktoś się wypowie kto miał już do czynienia z zamiennikami
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Rozmawialem ostatnio z uzytkownikiem Joe White na ten temat i on mi powiedzial ze kupil zamiennik i 3 razy odsylal bo padaly ale 4 sztuka juz ponad rok dziala jak nalezy. Choc u niego to benzynka u mnie tez byl problem i kupilem ori Bosha i gra muzyka.
Wygląda na to, że dostanę "mało używaną" część więc powinno być ok i chyba nie będę żałował, że nie wypróbowałem zamiennika :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Witam.
Odgrzebałem trochę stary temat, bo nie wiem, czy jest sens zakładać nowy.. Ciągle mam pewne problemy z silnikiem w swojej siódemce :( Nie chcę powielać opisu, więc zapraszam do tego wątku ---> http://forum.7er.pl/nierowna-praca-s...zu-vt11957.htm
Dzisiaj przełożyłem przepływomierz z naszej drugiej siódemki (bo jest ten sam) i moje auto nareszcie odzyskało wigor, rwie od samego dołu i zupełnie inaczej reaguje na pedał gazu :) Chociaż żadnych błędów przepływomierza ani w DISie ani w Carsofcie nie było. Niestety nadal falują obroty przy delikatnym naciskaniu gazu, ale z tym też będę walczył.
Niemniej jednak muszę kupić nowy przepływomierz (bo raz już wymieniałem na używany i jak widać też jest niesprawny). Numer wg realoem to 13621433567.
I tutaj powstaje pytanie, czy kupić BOSCH'a , czy tani zamiennik ..
Na pewno nie zdecyduję się na zakup w ASO, bo cena mnie powala. Zdaję sobie sprawę, że BOSCH popiera badaniami, że zamienniki są gorsze i nie trzymają parametrów, ale to przecież tylko marketing. Skłaniam się do zakupu BOSCH'a, ale jakby nie patrzeć zamiennik jest za 1/3 ceny. I stąd moje pytanie do Was: jeździ ktoś na zamienniku? Jeśli tak, to jak się spisuje? Wszelkie rady mile widziane :)
Pozdrawiam serdecznie :papa:
generalnie dotadzałbym oryginał.jeżeli skusisz się na zamiennik kup.byle nie u tej baby z wrocławia.cała Polska ją zna.to oszustka,kombinatorka i nieuprzejma franca.wpisz sobie jej nick z allego w google.miłej lektury ;)
Dzięki za szybką odpowiedź :) Wszystko wskazuje na to, że skończy się na BOSCH'u :)
lukasz740 , kiedys mi padla przepływka i pierw kupiłem zamiennik za ok 300 zł, niestety auto nie chodziło na nim tak jak trzeba, kupiłem nowy ori bosha. Kup ori będziesz zadowolony.
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
Dzięki za poradę, takiej opinii właśnie potrzebowałem ;)
Ceny w zależności gdzie kupujesz , mnie gość skroił bo potrzebowałem na już nie mogłem czekać, mój kolega który prowadzi sprzedaż części był na wakacjach i mógł mi załatwić go za 540 zł, ja zapłaciłem 800 :-) w sklepie .
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12