Witam,
Panowie jest mozliwe, że mysz sobie wchodzi do środka zamkniętego auta i to do schowka?
Na dole zdjęcie jako dowód.
(Je..na zeżarła mi umowę kupna auta)
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Witam,
Panowie jest mozliwe, że mysz sobie wchodzi do środka zamkniętego auta i to do schowka?
Na dole zdjęcie jako dowód.
(Je..na zeżarła mi umowę kupna auta)
Ale jakim sposobem to mnie zastanawia, auto stało prawie 3 tyg nie odpalane, ale było zamknięte.
Jest możliwość że wlazła jakoś przez nawiew? Czy jakaś inna drogą.
Zastanawia mnie to jak ona dostała się do zamkniętego schowka
Od jakiegoś czasu radio mi nie chodzi nie ma dźwięku komputer pokładowy nie pokazuje informacji na temat spalania zasięgu itp.
Opisywałem temat w innym wątku.
Możliwe że ta jebana mysz mi tyle szkód narobiła.
Niżej podaje zdjęcia błędów jakie ista wywala i nagranie z zachowania zmieniarki.
http://cloud.tapatalk.com/s/654ead32...025_174903.mp4
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 12-11-2023 o 14:14
Zmeniarka jest niedaleko schowka wiec moze nagryzla swiatoowod idacy do niej i dlatego przerwa w obwodzie i brak wskazan kompa itd. Musisz sie zasadzic na mysz i ja wykonczyc... lapka na myszy z kawalkiem sera do schowka powinna zalatwic intruza. Swoja droga faktycznie ciekawe jak ona tam wlazla... masakra.
Sprawdzałem te kable nad schowkiem i wydają się być całe,
Zastanawia mnie czy Power Module nie padł że nie działa radio i zmieniarka
Wtedy raczej byly by bledy w power module. Sterownik telefonu i zmieniara tam bym szukau w pierwszej kolejnosci przerwanego swiatla. Na forum jest instrukcja jak sprawdzadz i zlokalizowac gdzie jest przerwany uklad.
PodeĹlÄ mi kolega tÄ instrukcje bo nie mogÄ znaleĹşÄ
Jeszcze jedna sprawa, Ĺźe nie dziaĹa mi logic 7 nie ma wgl basĂłw.(taki juĹź kupiĹem samochĂłd Ĺźe l7 nie dzialalo, ale radio dziaĹaĹo normalnie tylko Ĺźe bez basĂłw)
Czy to moĹźe byÄ teĹź przyczynÄ moich problemĂłw z radiem?
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 14-11-2023 o 22:24
Tez nie moge znalezc tego tematu. Chodzi o to zeby zlokalizowac ktore z urzadzen w sieci most nie przekazuje swiatla.dalej. Schemat wszystkich urzadzen w sieci most powinienes znalezc. Musisz sprawdzac gdzie swiatlo dociera a gdzie juz nie. Gdy np swiatla nie masz w czytniku nawi to poprzednie urzadzenie nie przekazalo go na czytnik nawi. Zakladajac petle na swiatlowod mozesz zlokalizowac usterke.
Co do braku basow to najpewniej padly koncowki mocy we wzmacniaczu l7 wiec jest to raczej osobny problem.
Udało się znalazłem, winowajcą jest moduł antenowy on nie przekazywał dalej światła założyłem pętlę i wszystko działa oprócz radia FM