Witam SERDECZNIE :D
Witam SERDECZNIE :D
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
witam i życzę owocnych poszukiwań :)
Witaj![]()
TALAR
Witam
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców.
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasami aż ciężko ich wyprzedzić...
Hejka :)
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
Witam i zycze abyś jak najszybciej znalazł swoja 7-czkę ;)
jeszcze raz dzięki za miłe słowa!Zamieszczone przez michal_5000
co do importu to nie bardzo mam na to ochotę. Mieszkam na wschodniej ścianie i zanim bym dojechał do "laleczki" to już jakiś Turek mi ją sprzątnie a po trupy najeździłem się po Polsce. Poza tym z tego co obserwuje to chyba większość E38 co jeździły po Raichu są już u nas:)
O, tu się mylisz! ;) Jest tam jeszcze wiele pięknych E38 (jak i innych aut - a mówię z tego co sam widziałem).Zamieszczone przez Ponar
Turek-handlarz na E38 nieczęsto się połasi - lepiej i szybciej dla niego opchnąć 4 Golfy.
Jak spojrzysz po ogłoszeniach - to rotacja jest tu dużo mniejsza niż przy autach popularnych. Oczywiście, dobre samochody w końcu się sprzedają, tym szybciej im cena lepsza. Ale gdybyś był w stanie zorganizować się do wyjazdu w przeciągu 1-2 tygodni od wystawienia ogłoszenia, to raczej docierasz na czas (w przeddzień wyjazdu też przecież można zadzwonić dla potwierdzenia).
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
serdeczne elo !
coby Cie na duchu podtrzymać, ja szukałem ponad rok ! a i tak kupiłem inną niż chciałem ;]
odwagi !
Pewność na każdym kilometrze ...
Witam i ja :)) Szukaj kolego a znajdziesz :)) Ja znalazlem to czego szukalem i nie zamienilbym auta na zadne inne :))
21" inch