Ostatnio edytowane przez sub ; 17-10-2023 o 00:32
Pierwsza to nie E66 jak zapewnia sprzedawca...
Druga E66 ale do idealu brakuje- ale warta obejrzenia
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
czyli pierwsza odpada bo bład w nazwie ? czy coś jeszcze z nią nie tak , jakos dupa nisko siedzi
a ta druga piekna szkoda ze w longu ,ale chyba ja pojade oglądac
na co jeszce zwrócic uwage ?????
Literówka w opisie, przynajmniej dla mnie, nie powinna stanowić o rezygnacji z zainteresowania autem.
Opis jest lakoniczny, więc tylko kontakt telefoniczny da odpowiedzi na szczegółowe pytania zainteresowanych.
Tył wg mnie wcale nisko nie siedzi. Może to kwestia pozycji, z których były robione zdjęcia.
VIN masz rozkodowany. Dzwonić, pytać, umawiać na oględziny.
Chyba jesteś w mniejszości, przynajmniej na forum. Większość dałaby się pokroić ,żeby tylko wyrwać auto w longu.
Na wszystko ;)
Rozmawiamy o pełnoletnich autach.
Do tego e65 to powiedzmy pierwsza 7er z "nowoczesną" elektroniką na pokładzie, więc po tylu latach może sporo się dziać.
Auta z Japonii mają z reguły niski przebieg, czyli więcej stały niż jeździły. Można zapytać sprzedającego czy wymieniał elementy gumowe.
Moim skromnym zdaniem ta pierwsza jak na "krotka" to sporo za droga zwlaszcza ze przy tym przebiegu po tylu latach to wszystkie najdrozsze naprawy przed toba a 63k i do wsadzenia za chwile w silnik 15-20k troche za duzo, do tego jak to we wszystkich "krolach parkingu" cala zawiecha... (przy ogledzinach przyjrzalbym sie dokladnie stronie kierowcy - drzwi kier sa lakierniczo jakies inne...)
Druga super ze dluga i do tego tansza ale widac ze troche w swoim zyciu przeszla- trzebaby sprawdzic jak wygladala jeszcze w USA
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
biała do oddania za 56 tys , long ten drugi za 52 tys , widziałem foty z usa lekka wgniota na błotniku przy lewej lampie wielkosci 10x2 cm , reszta ok , posiada tez niedziałające dociągi z lewej strony , przod i tył , ale to jej nie dyskwalifikuje
kurcze i wez sie zdecyduj którą , mam ciezki wybór ceny dosyć podobne
Ta druga jest do przeróbek - nie ma świateł przeciwmgłowych tylnych na co wskazuje przełącznik. Trzeba dociągnąć kabel do LM i zmienić przełącznik. Tak to standardowe sprawdzenie E65 przed zakupem - chociaż ceny są dosyć wysokie. O ile pierwszą rozumiem, o ile tego z USA to już mniej.