śmiejecie się z Rumunii ?
ja po całej Europie jeżdże na Hong Kongu i jest wypas obraz + dźwięk !
POWAGA
zdrówka
śmiejecie się z Rumunii ?
ja po całej Europie jeżdże na Hong Kongu i jest wypas obraz + dźwięk !
POWAGA
zdrówka
Pewność na każdym kilometrze ...
Ktoś miał kiedyś na forum podobny problem i zadziałało na Hiszpanii. ALe Rumunia jest śmieszniejsza, więc zostań przy niej :) U mnie śmiga na PL, ale posprawdzam sobie z ciekawości co dziwniejsze kraje :D
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Może głupia będzie moja odpowiedź, ale najlepiej przeleć wszystkie kraje i zobacz co Ci najlepie chodzi w Twoim rejonie, bo jak pamietam i widze to rożnie to bywa...
a tak w ogóle to czym sie te ustawienia różnią? ten odbiornik jakoś inaczej wtedy ściąga ta telewizję? Ja np nie mam żadnego państwa ustawione tylką jakąś z końcowych pozycji. Nie pamiętam jak sie nazywa ale wiem że 5 jest na końcu
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Ustawienia różnią się przede wszystkim odstępem nośnej fonii od wizji, która w polskich realiach wynosi 6,5 MHz, dla zachodniej Europy 5,5 (to tak ogólnie). Do tego dochodzi standard kodowania obrazu (PAL, SECAM, NTSC).
ja jezdze na slovakia, ale w niektórych miejscach jak przełącze na Poland, odbieram dodztkowe programy
per aspera ad astra
to co bylo ustawione (tez jus nie pamietam co to dokladnie bylo) najlepiej dzialalo zarowno w PL, Belgii jak i Niemczech. ustawienie na format PL to lipa, bo nawet w PL nie odbieralo jak nalezy. kiedys sie tym bawilem i sprawdzalem wszystkie ustawienia po kolei i to okazalo sie najlepsze i zarazem najbardziej uniwersalne.Zamieszczone przez Supermen
boczek odbierala ci tv w DE ? przeciez tu jest przekaz digital..
moze masz (miales) jakis bajer podlaczony..
jesli chodzi o ta koncowke na ktorej najlepiej odbiera tv to nazywa sie PLDK 6 czy jakos podobnie
niestety nigdy nie moglem odebrac sygnalu w de.. bo w e38 jest analogowy system sygnalu..
faktycznie masz racje. kiedys, kilka lat temu w DE odbierala mi dobrze (nawet kiedys ogladalem Malysza jak byl u szczytu swojej formy), a potem juz nie moglem prawie nic zlapac w DE. nie mialem pojecia, ze to przez przekaz cyfrowy - myslalem po prostu, ze za szybko jade ;-)Zamieszczone przez 7ka
i chyba rzeczywiscie ustawione mialem na PLDK6...
Dokładnie PLDK6 :D Nie mogłem na to wpaść. A jak coś zaczyna źle odbierać to wystarczy w lewo albo w prawo o 1 przekręcić i odbiera dobrze.
Czy w 7emie można odbierać cyfrową telewizje?
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/