Cytat Zamieszczone przez thor88
odp 3. termometr nie ma wpływu na działanie klimatyzacji. Bo i niby jakie. W e32 w opcji auto temperatura jest zbierana z czujnika w środku.
W instrukcji do E-32 na stronie 33 znajduje się informacja, że klimatyzacja działa w temperaturze powyżej +1 stopnia Celsjusza.

Cytat Zamieszczone przez wolowy
5) mam ciekawy problem z wyświetlaczem na zegarach - jak klikam przycisk BC to pokazuje mi się godzina, potem data, potem mogę kliknąć z 10 razy, komputer tak jakby przeskakuje po wszystkich opcjach, jak spalanie itp, ale tego nie wyświetla - cały czas jest aktualna data, i po którymś wciśnięciu znowu pojawia się godzina. o co chodzi? :)
a co masz pod kolejnymi programami? kluczyk w pozycję 1 (licząc od wyjętego), wcisnąć i trzymać przycisk od BC. Pojawi się PROG 1. Puścić. Przy kolejnych wciskaniach będą się pojawiać kolejne zaprogramowane pozycje. Z tego co piszesz powinieneś mieć PROG 1 i PROG 2 ustawione a reszta pusta (kreski).

Cytat Zamieszczone przez wolowy
8) co to jest i do czego służy? wisiało sobie na kablu tak za zderzakiem nisko.
jest to czujnik zanieczyszczeń powietrza do automatycznego przełączania na obieg wewnętrzny (przycisk A w kółku na panelu klimatyzacji). Powinien być przypięty od środka komory silnika w lewym górnym rogu chłodnicy (czyli po stronie kierowcy).