Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: [ elektryka] Wtyczka xenona E38

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    M62B35 iA.
    Bryce co masz spalone,żarnik,wtyczkę nie dość jasno opisujesz?,mnie ciekawi czy ten właśnie adapter z Allegro[ w/w ] się nada do przeróbki czy można taki przewód łączyć od przetwornicy,coś mi tu "śmierdzi".pzdr.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750i
    ja mam spaloną wtyczke bo za każdym razem jak włączam światła to robi się zwarcie a żarnika nie mam, jestem bardzo ciekawy czy to dalej działa :D bo poprzedni własciciel chyba żałował 50zł na byle najtanszy d2s ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar KAMELEONV
    BMW
    F01 730d Mpakiet
    Ja mam to i jakoś działa,tylko u mnie była inna sytuacja bo musiałem wymienic przetwornice,zamiast orginalnej używki kupiłem inną tylko wiadomo te przetwornice mają inne wtyczki więc kupiłem taką przejściówke noi działa,także raczej to taniej niż wydac w ASO kilka razy więcej.

------------

Cytat Zamieszczone przez jerzyw
    Bryce co masz spalone,żarnik,wtyczkę nie dość jasno opisujesz?,mnie ciekawi czy ten właśnie adapter z Allegro[ w/w ] się nada do przeróbki czy można taki przewód łączyć od przetwornicy,coś mi tu "śmierdzi".pzdr.
    Pewnie sie da-nie musi zaraz śmierdziec. :hah:

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    M62B35 iA.
    Nie wiem co za przewód jest od wtylki do przetw.,może światłowód 8/ -żart,muszę coś z tym zrobić ,założyłem gumę z ""majtek"" i to dopiero trzyma wtyczkę z żarnikiem-szlag,ale co mam obecnie zrobić , dlatego rozpytuje się jak nie to HID-y kupuję i mam w komplecie wsio,.pzdr

Uprawnienia umieszczania postów