Tak, dałbym całościowo z trójkątami listerek i listwami między szybami też
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka
Tak, dałbym całościowo z trójkątami listerek i listwami między szybami też
Dzieki wielkie.
Na 26.10 bylem ustawiony. Dostalem telefon o 8 rano ze folia w polysku nie dojechala z hurtowni... mam czekac na telefon. Ale ile mozna czekac... umawiam sie do innej firmy bo chrom mnie przesladuje i nie wiem ile jeszcze dam rade jezdzic z tym blyszczacym cholerstwem ;)
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 31-10-2022 o 10:42
Paradoks jest taki, że w E65 fl aby zrobić to dobrze i zgodnie ze sztuką, musisz poszukać listewek do zderzaków przód i tył (te, w które wchodzą czujniki PDC) wraz z środkowymi (w tym podpora tablicy rejestracyjnej przód) i dać je do lakierowania w kolor samochodu. Wersja chromeline ma zintegrowane paski chromu w nich- w shadow te listewki są całe z plastiku, bez chromowanych wstawek, lakierowane w kolor nadwozia. Do tego w kolorze jest również listewka nad tablicą rejestracyjną w tylnej klapie. Tutaj to w miarę wszystko widać: https://www.youtube.com/watch?v=BJV6Fl6d_X4
Nerki tylko chrom
Boki w shadow zrobione, mam sciemnione szyby tylne boczne i tylna, w pierwszej wersji przody mialy zostac jak byly - czyli nie sciemnione. Jak wjechal shadow to przody wygladaly zle, wiec sciemnilem tez przody. Efekt uzyskalem taki jak chcialem jesli chodzi o boki, teraz denerwuja mnie zderzaki i chromy na nich. Listwa na klapie tez ogarnieta, fotki do wgladu, w realu shadow jak i cale auto wyglada lepiej, foty z fona sa jakies dziwne.
Pzr
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
i fotka po sciemnieniu przodu:
[IMG][/IMG]
Ostatnio edytowane przez pokolacji ; 23-11-2022 o 19:15
Dobrze to wygląda !
Fajna kombinacja ten granat z shadow.
Myślę ze te listewki na zderzakach w czarnym połysku także by dobrze wyglądały.
Co to za felga ?
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
wygląda jak BREYTON ale czy to ori czy nie to wie właściciel albo i nie :)
A co do SL - ja nie mam przekonania
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Wlasciciel wie, ori Breyton, nie ma lipy ;) na przod musze delikatne dystansy dac bo kolo za gleboko siedzi moim zdaniem.
Adasio w realu wyglada jakos bardziej spojnie, foty slabizna ale wiesz jak jest - najwazniejsze ze mi sie podoba ;)
Sebek na zderzakach musi byc SL i tak niebawem bedzie. Listewki chromowe pomalowane w polysk wygladaly by pewnie oki ale chcialbym jak orginal zrobic.
Dzieki za opinie i pozdrowka.
Ostatnio edytowane przez pokolacji ; 24-11-2022 o 22:34