To co pisze ten go¶æ to prawda. W ¿adnym serwisie ASO gamonie twierdz±, ¿e nie posiadaj± historii serwisowej ale nikt nie dodaje, ¿e GM ma ! znam to z autopsji.
To co pisze ten go¶æ to prawda. W ¿adnym serwisie ASO gamonie twierdz±, ¿e nie posiadaj± historii serwisowej ale nikt nie dodaje, ¿e GM ma ! znam to z autopsji.
..:: 7er forever ::..
..:: RC Jelenia Góra ::..
wiecie po mojej wizycie w ASO w katowicach w bmw bawaria jak mi kazali do 7er jak by nie bylo flagowego modelu koncernu szukac czesci na szrocie to ja juz we wszystko uwieze albo inaczej NIE WIERZE NIKOMU NI CHU....![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Og³oszenie zosta³o usuniête przez Allegro, ale jego tre¶æ mo¿na znale¼æ tu .
:o O w morde. Teraz to ju¿ nie ma tej motoryzacji co kiedy¶. Monopol i kapitalizm. Wg mnie marke powinni tworzyæ zapaleñcy a nie do aso pozatrudniaj± ludzi których g... obchodzi reprezentowana marka. Na szrocie to ja moge do tranzita wydechu szukaæ a nie czêsci do 7emy ;(Zamieszczone przez ADASIO
Przyk³adem wzorowego ASO powinno byæ pewne ASO z Warszawy ;) Kulturka, panowie znaj± sie na rzeczy, wiedz± z czym maj± do czynienia z pasj± podchodz± do auta a nie z przymusu :) Pozdrowienia dla nich :D
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza siê do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Co za kolesie?! Nie pojecha³e¶ ich? trzeba by³o siê cweli spytaæ czym sami je¿d¿± a pó¼niej ich wy¶miaæ bo pewnie jakim¶ wie¶ wagenem albo oplem :D
W Poznaniu 7er to 7er i wielki szacunek jest! Mój jedyny powód do niezadowolenia, ¿e ich pracownicy nie do koñca pamiêtali jak wygl±da³y silniki i wyposa¿enie auta. Za t± kasê co robi± historiê znaæ powinni. Z reszt± z tego co zaobserwowa³em wiêkszo¶æ z pracowników ASO s± to ludzie kochaj±cy t± markê i to co robi± :) W koñcu nie pyta cz³owiek o 3er których by³o 40 ró¿nych ods³on...
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!