Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 15 z 15

W±tek: Og³oszenie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2009
    BMW
    By³a przepiêkna E38
    Sk±d
    Jelenia Góra
    To co pisze ten go¶æ to prawda. W ¿adnym serwisie ASO gamonie twierdz±, ¿e nie posiadaj± historii serwisowej ale nikt nie dodaje, ¿e GM ma ! znam to z autopsji.
    ..:: 7er forever ::..
    ..:: RC Jelenia Góra ::..

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    wiecie po mojej wizycie w ASO w katowicach w bmw bawaria jak mi kazali do 7er jak by nie bylo flagowego modelu koncernu szukac czesci na szrocie to ja juz we wszystko uwieze albo inaczej NIE WIERZE NIKOMU NI CHU....
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Og³oszenie zosta³o usuniête przez Allegro, ale jego tre¶æ mo¿na znale¼æ tu .

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Supermen
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    e38 750iL
    Sk±d
    Chojnice
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO
    wiecie po mojej wizycie w ASO w katowicach w bmw bawaria jak mi kazali do 7er jak by nie bylo flagowego modelu koncernu szukac czesci na szrocie to ja juz we wszystko uwieze albo inaczej NIE WIERZE NIKOMU NI CHU....
    :o O w morde. Teraz to ju¿ nie ma tej motoryzacji co kiedy¶. Monopol i kapitalizm. Wg mnie marke powinni tworzyæ zapaleñcy a nie do aso pozatrudniaj± ludzi których g... obchodzi reprezentowana marka. Na szrocie to ja moge do tranzita wydechu szukaæ a nie czêsci do 7emy ;(

Przyk³adem wzorowego ASO powinno byæ pewne ASO z Warszawy ;) Kulturka, panowie znaj± sie na rzeczy, wiedz± z czym maj± do czynienia z pasj± podchodz± do auta a nie z przymusu :) Pozdrowienia dla nich :D
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza siê do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Co za kolesie?! Nie pojecha³e¶ ich? trzeba by³o siê cweli spytaæ czym sami je¿d¿± a pó¼niej ich wy¶miaæ bo pewnie jakim¶ wie¶ wagenem albo oplem :D

W Poznaniu 7er to 7er i wielki szacunek jest! Mój jedyny powód do niezadowolenia, ¿e ich pracownicy nie do koñca pamiêtali jak wygl±da³y silniki i wyposa¿enie auta. Za t± kasê co robi± historiê znaæ powinni. Z reszt± z tego co zaobserwowa³em wiêkszo¶æ z pracowników ASO s± to ludzie kochaj±cy t± markê i to co robi± :) W koñcu nie pyta cz³owiek o 3er których by³o 40 ró¿nych ods³on...
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •