Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: Kraksa przy 140! Honda Civic 4g

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Boshe skąd się biorą tacy idioci ktoś pisał, że to jego znajomy? A ma on równo pod sufitem tak ogólnie? Nie wyobrażam sobie co trzeba mieć w głowie aby takie rzeczy opowiadać :D tak jak pisaliście 40km/h i rów :) przy 140 i drzewie policja szukała by świadków aby ktoś im powiedział w ogóle co to było za auto i czy ktoś widział ilu ludzi w nim jechało bo szczątek nie mogą poskładać do kupy

PS. Nawet jeżeli tylko otarł drzewo to i tak skąd te 140?? przy takiej prędkości przekoziołkował by kilkanaście razy :) ja wyleciałem Omegą przy 120 i było to efektowne jak wypadek Kubicy w Kanadzie i miałem równie dużo szczęścia co nasz pupil ale ja jechałem wielkim ciężkim autem a nie plastikowym gównem. Przekoziołkowałem się kilka razy wróciłem na drogę na dachu, auto nie jednokrotnie obracając się nie dotknęło nawet podłoża. Roztrzaskane było całkowicie, rama zgięta. Przeżyłem bo miałem w nim dużo miejsca! mimo zgnieceń dachu itd nadal elementy blachy mnie nie dosięgły. Dla tego kupuje tylko wielkie auta- dla bezpieczeństwa

I nie znajdzie się nikt (kto to widział lub oglądał zdjęcia z miejsca wypadku) kto powie, że gdybym jechał małym zwykłym autem nie miałbym nawet cienia szans na przeżycie...

Popieram w 100 procentach, też miałem wypadek wielkim autem i tylko jego wielkość uratowała mi życie a nie 5 gwaizdek w Euro NCAP 100 systemów bezpieczeństwa i 12 poduszek ( chociaż nie przeceniam wartości PP sam miałem wtedy 2 ). Tak jak kolega napisał, blachy go nie dosięgły i to jest najważniejsze, bo można mieć 8 poduch w małym gównie ale co z tego jak ci łeb urwie albo bebechy coś przebije.

Pozdr
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    http://elka.fm//content/view/26156/430/

Nie czytajcie komentarzy bo są żałosne jest tam grupa jakichś gówniarzy zapewne w wieku gimnazjalnym którzy non stop wchodzą na portal i sadzą głupie i żałosne teksty. Jak nie wierzycie to pooglądajcie inne galerie są tam wszędzie takie komentarze od wielu lat ludzie walczą z portalem o zablokowanie możliwości pisania komentarzy pod tymi galeriami.

Dodam, że to droga do pracy niestety nowa ale bardzo wąska i dochodzi tam co roku do dziesiątek wypadków. Do tej pory tylko pomagałem... mimo, że jeżdżę nią od 9 lat kilka razy dziennie nie ominą mnie pech :(

Co prawda widocznie tak miało być bo dzięki badaniom wykryto u mnie ciężką chorobę ale to inna historia...

Zdjęcia dałem aby pokazać jakie są konsekwencje stracenia panowania nad autem przy prędkości ok 120km/h możecie teraz porównać tytułowe Civic i jego magiczne 140km/h plus dodatkowy bonus drzewo :D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

ładnie wydzwoniłeś... Ciesz sie że na drodze nie staneło drzewo bo nie było by tak kolorowo. Najważniejsze że nic Ci nnie jest

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 730i

Re: Kraksa przy 140! Honda Civic 4g

[quote="Beni0"]Kolega z forum Civic4g mial krakse przy 140 wypadł z zakrętu i walnął w drzewo. O dziwo auto wygląda koszmarnie a jemu nic nie jest!

<chyba w pokrzywy wpadła a nie w drzewo ;D ;D wiem jak wygląda przygoda z drzewem przy 140km/hmiałem kiedyś kraksę z drzewem przy 140km Lancia Kappa z auta nie było co zbierać jedynie klapa bagażnika nadawała się jeszcze na sprzedaż(z blach)sam cudem wyszedłem z tego bez dużych obrażeń.a tak w ogóle jak by ktoś potrzebował częśći do LANCIA KAPPA to mam prawie wszystko oprócz blach.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    accord :)

Cytat Zamieszczone przez mario730i
    sam cudem wyszłem
    Jak to sie odmienia?
    Ja wyszłem,
    Ty wyszłeś,
    On wyszł?:)
    per aspera ad astra

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone

Cytat Zamieszczone przez ariusz
    Cytat Zamieszczone przez mario730i
    sam cudem wyszłem
    Jak to sie odmienia?
    Ja wyszłem,
    Ty wyszłeś,
    On wyszł?:)
    Tak czy siak gdzieś poszli :)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    hehe nie dokuczajcie mu :) też jestem strasznie uczulony na pociąganie wiochą :) ale nie zauważyłem tego od razu
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

co by to nie było civic, kappa czy 7er przy 140 w drzewo nie przezyje nawet mucha w aucie. Jesli blacha Cie nie dosięgnie to przeciążenie zabije... Co niektórzy wyobraźnie mają niezłą. Nic tylko książki pisać : :hah: :hah:

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 730i
    [quote="też jestem strasznie uczulony na pociąganie wiochą :) [/quote]

>co miałeś na myśli??

Zaawansowany Użytkownik
    poszłem wziełem daj mnie..

taka gwara polsko-wiejska.

też lubie się tego czepiać :)

Uprawnienia umieszczania postów