Co do TV to chyba nie ma sensu, bo na pewno masz CarPlay (i chyba Android Auto), więc możesz transmisję zrobić na telefonie, a potem wrzucić to na ekrany.
Co do TV to chyba nie ma sensu, bo na pewno masz CarPlay (i chyba Android Auto), więc możesz transmisję zrobić na telefonie, a potem wrzucić to na ekrany.
dzięki. Myślałem bardziej pod kątem podróży, żeby dało się z tyłu jadąc coś pooglądać bez dostępu do internetu, ale widzę, że to chyba nie będzie aż tak dobrze działać.
o Carplayu nie miałem pojęcia, że jest w ogóle szansa na niego - to w sumie dobry news, że być może będzie.
Na pewno odkrycie tych wszystkich technologicznych fajerwerków chwilę zajmie (bardzo miłą chwilę ;), bo takie "demo" miałem w G30, ale tam nie było asystenta+, kamer 360, tv, tabletu z tyłu i zyliona innych opcji. Pierwsze 3 dni pewnie wezmę kołdrę i przetestuję "executive lounge" bawiąc się jak dziecko, mam tylko nadzieję, że pod drzwiami domu nie znajdę po powrocie spakowanej walizki, bo na mieszkanie w aucie na pełen etat mam za słaby kręgosłup ;)))))