cześć
Jestem Mateusz (...)
Zanim wdam się w jakieś głebokie rozkminki na temat auta i prześlę jakieś szczegóły (nie chcę nic publikować póki nie odbiorę), chciałbym od razu zapytać, które z tych systemów typu executive drive pro, nightvision, laserowe adaptivy, pneumatyka, bowers, masaże, roleti, lodówka - najczęściej się psują (i jak to można sprawdzić, czy ten problem wystąpił). Mam jeszcze trochę fabrycznej gwarancji, chciałbym ten fakt wykorzystać żeby nareperować jakieś błędy, których poprzedni użytkownik (jeśli np jeździł tylko z tyłu) nie zauważył.
Czy ktoś mógłby mi rozpisać (może się to przyda na forum dla nowych) taki scenariusz testowy - ja mam akurat wszystkie systemy - jak najwięcej z nich przetestować po odbiorze auta?
Od razu też zapytam o możliwość doinstalowania haka do ciągania przyczepki - bo czuję już nosem, że wyłączy to wszelkie gwarancje, bo przecież xdrive jest doskonałym bezawaryjnym systemem i psują go jedynie koła bez śnieżynki i przyczepka z Obi ;))
Mam też pytanie o lodówkę - fajna opcja, ale da się to wyjąć i przywrócić bagażnik z BMW, a nie z seata ibizy? :)
i ostatnie pytanie o telewizję (nie oglądam telewizji, więc pytanie może i głupie, ale raz na 100 lat zastanie mnie w trasie jakiś mundial, wybory prezydenckie, jakiś atak na suwerenne państwo jak akurat w nim jestem etc ;)) - jak sprawdzić czy g12 posiada/nie posiada tej funkcji? Ekrany mam