Witam, mam problem z moim E38 95r, po ostatniej jedzie zamknem samochd jak zwykle z pilota i poszedem, dzi niestety samochd ju z pilota si nie otworzy, wymieniem baterie i dalej nic, niestety po dostaniu si do samochodu kluczykiem nic nie daje bo alarm jest nadal zazbrojony i z tego co wyczytaem EWS nie pozwoli odpali auta dopki alarm nie da mu sygnau e auto zostao otwarte z pilota, udao mi si "wkra" do baganika (nie bd pisa jakim sposobem z wiadomych przyczyn), sprawdziem bezpieczniki nr 56 i 58, odczyem aku na 10 minut, wszystko si zresetowao ale alarm nadal jest zazbrojony i nie odpal samochodu, prby kodowania kluczyka nic nie daj nawet po odczekaniu 15 minut w zamknitym samochodzie, kluczyk daje sygna powolnym mruganiem e zosta zakodowany ale rygle nawet nie drgn, nie mam ju pomysw, gadaem nawet z ziomkiem co zajmuje si gwnie E38 i mwi ebym sprbowa jakiegokolwiek innego kluczyka, a mam jaki przytargany ze zomu, tylko w drugim domu, zanim pojad po niego macie jakie pomysy jak rozbroi alarm bez uycia pilota? Albo moe mielicie podobny problem.

Odpowiedz z cytatem